torstai 20. syyskuuta 2012

Menu

Puoli vuotta sitten minussa heräsi suuri tarve perustaa oma blogi. Päätin kuitenkin malttaa mieleni ja maistelin ajatusta silloin tällöin. Jo tuolloin oli selvää, että blogini käsittelisi käsitöitä, askartelua, tuunausta ja kaikenlaista näpertelyä. Ja kun ajatus oli kypsynyt puolenvuotta mielessäni päätin yrittää. Käsitöiden tekijänä olen ideoita pursuava. Suinkaan kaikki ideani eivät lopultakaan toteudu ja ne jotka toteutuvat käyvät läpi kovan muokkausmyllyn syntyessään.

Tavoitteeni blogin suhteen on kehittyä kaikessa mitä teen. Lisäksi olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja sitähän bloggaaminen on, kirjoittamista. Suuri haaveeni on aina ollut oppia hyväksi koneompelijaksi, sillä en ole koskaan pitänyt sitä vahvana puolenani. Ehkä siis yllätän joskus vielä itseni ja saan ompelukoneellakin jotain aikaiseksi.

Seuraavassa joitain keskeneräisiä ja jo valmistuneita töitäni:

Tämän työn tein omalle pienelle pojalleni. Haalarin teon aloitin jo odotusajalla ja synnytyksen lähetessä ja muuton keskellä se hautautui syvälle muuttokuormaan, josta sen löysin pojan 1-vuotissyntymäpäivän lähestyessä. Työ oli tuolloin lähes valmis. Siitä puuttui enään vetoketju, korvat hupusta ja huppu paikaltaan. Häpeäkseni voin myöntää, etten itse jaksanut tehdä enään tuota viimeistelyä ja ehdotin työn loppuun viemistä miehelleni ja hänhän suostui. Siispä meillä mieskin tekee käsitöitä, myös ompelukoneella. Hänenkin töitään tulen varmasti esittelemään blogissani.

Ohje: Suuri Käsityö-lehti 2/2011
Lanka: Katia Peru
Puikot: 6 mm


Jouluna 2010 minulla oli suuri huovutettujen tossujen buumi. Niitä tuli tehtyä yhdet jos toisetkin ja onhan yhdet vielä paloina kaapisaakin kokoamista ja huovutuspesua odottamassa. Tällaistakin on siis jatkossakin eri väreissä luvassa.

Ohje: joku Novitan lehti
Lanka: Novita Huopanen
Puikot: 8 mm Tämä vaatehenkari-urakka on edelleen keskeneräinen projekti. Kuvassa oleva henkari vaatii vielä lakkaa päällensä ja lisäksi lopuista henkareista uupuu vielä sarjakuvaruudutkin. Sarjakuvat olen siis leikannut vanhoista sarjakuvalehdistä ja sen jälkeen liimannut ne puuliimalla henkariin. Kuivumisen jälkeen vuorossa olisi siis lakkaus.

Tällaista ja paljon muuta tulee siis sisältämään Silmukan saalistus-blogi. Tervetuloa inspiroitumaan kanssani!


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogimaailmaan! Itselleni blogin avaaminen sai aikaan uskomattoman inspiraatiotulvan. Tosin taisi siinä osansa olla myös netissä ja muiden blogeissa roikkuminen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samananlainen tulva täälläkin on päässyt valloilleen. Katsotaan mitä siitä sitten syntyy :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...