keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Keskiviikon keskeneräiset 008

Näin ensimmäiseksii haluan kiittää teitä. Ensinnäkin teitä, jotka olette merkinneet itsenne lukijoiksi, teitä on tullut yksi lisää :) Toiseksi haluan kiittää teitä kaikkia jotka olette käyneet kurkistelemassa blogiani. Viikko sitten blogini ensimmäset 1000 latausta meni rikki ja se tuntuu hienolta. Toivottavasti olen antanut teille uusia ideoita. Haluan tehdä niin jatkossakin :) Kolmanneksi kiitän sitä urheaa, joka on uskaltautunut ensimmäisenä vastaamaan oikealla olevaan kyselyyni joulu-ideoista :) Yhden päivän ajan voi vielä antaa mielipiteensä kuulua sen kautta, joten äänestämään vain :)

Ja sitten siihen odotettuun eli keskeneräisyyteen. Valitettavasti en vieläkään ole saanut joulukalenteria valmiiksi. Vielä puuttuu kaksi taskua. Voin siis luvata että seuraavassa "Keskiviikon keskeneräisyydessä" ei joulukalenteria enää nähdä.

Sen lisäksi että joulukalenteria on ollut mukava tehdä, olen myöskin oppinut sitä tehdessänii jotain kirjoneulonnasta. Suuri oivallukseni on, että tehdessä esim. pelkästään valkoisella kahden puikon mitan, voin nurjalle puolelle sinne tänne kiinnittää kulkemaan vihreän langan neulonnan lomassa. Ja koska joulukalenterin taskut sisältävät paljon tällaisia kohtia, on lankojen päättelytyötä edessä aika paljon. Ennen tätä oivallusta nimittäin tein niin, että vedin langasta suuren lenkin pääteltäväks.

Vasemmalla puolella tasku nurjalta puolelta ennen oivallusta ja oikealla sen jälkeen.

Loppujen lopuksi siis tuntuu hyvältä, että tämä työ toi muutakin kuin iloa tekijälleen ja joulukuussa iloa meidän Pikku E:lle :) Toivottavasti saan pian esitellä valmista joulukalenteria teille! :)

Keskeneräinen valmiina:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...