perjantai 1. marraskuuta 2013

Silmukan ytimestä-haaste 11/2013


Ja sinne suhahti lokakuu. Mihin tämä aika kuluu? Oli ihanaa huomata, kuinka moni innostui viime kuun haasteesta. Toiset innostuivat jopa siinä määrin, että amigurumeja, täytettyjä pehmoja, örkkejä ja otuksia tuli tehtyä useampikin. Muutenkin monipuolisia töitä te ihanat taas keksitte tehdä! Näitä ihania suloisuuksia löydät seuraavista blogeista:


Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:
 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin toisten osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!

Ja sitten marraskuun haasteen aiheeseen. Vaikka joulu lähestyykin, niin ei ihan vielä virittäydytäsiihen tunnelmaan, vaan keskitytään johonkin, joka on näin marraskuussa erittäin ajankohtaista. Vinkkinä voisin sanoa, että Movember liittyy siihen vahvasti! Tiedättekö? No tietenkin:

Viikset

Ja nyt kaikki inspiroitumaan!
Ihanaa marraskuun alkua kaikille!

17 kommenttia:

 1. Ilmoitan nyt tännekin että mukana jälleen hyvän asian puolesta! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas haastava aihe! No enköhän minä jotain keksi. Eli mukana ollaan. :)

  VastaaPoista
 3. Haahaa. Tänhän vois kivasti yhdistää mun haasteeseen. Yritän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, niin voisikin hienosti yhdistää! :) Tervetuloa mukaan! :)

   Poista
  2. Täällä se viiksekäs nyt on :)
   http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/11/kausi-paalla.html

   Poista
  3. Tulen heti katsomaan viiksekästä :)

   Poista
 4. Miten mainioita mörriköitä ovat ihmiset saaneet aikaiseksi! Minun oli tarkoitus jatkaa yhtä keskeneräistä projektia, mutta syyskuu meni näköjään noin sekunnissa velvoittaviin asioihin enkä käsitöihin ehtinyt edes vilkaista. Hmm, pitäisiköhän kuitenkin pyrkiä olemaan viiksihaasteessa mukana.. Joo! Nyt kyllä irrotan aikaa käsillätekemiselle vaikka väkisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, mukaan vaan :) Tervetuloa! :)

   Poista
  2. Eikä ole niin vakavaa, vaikkei valmista työtä tulisikaan, vaikka mukaan ilmoittautuukin :) Rennoin ottein vaan!

   Poista
 5. Mukana ollaan! Viime kuun örkkimörkki jäikin julkaisematta, hupsista, mutta ehkä se vielä joskus näkee päivänvalon myös (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tervetuloa mukaan! Ja ei haittaa, vaikka edellisen kuun haaste jäi kesken. Käy toki ilmoittamassa sitten kun örkkimörkit näkevät päivän valon, niin liitämme ne lokakuun valmistuneiden listaan :) (Tarkoitan siis tuota listaa tuolla yläpuolella :D)

   Poista
 6. Viikset valmiina. Kiitokset emännille! :)
  http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2013/11/movember-haaste.html

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...