sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Silmukan ytimestä-haaste 12/2013Hui, tässähän tulee tämän vuoden viimeinen Silmukan ytimestä-haaste! Ihanaa, kuinka innokkaasti te viiksekkäät bloggaajat lähditte hassuttelemaan haasteemme innoittamina. Itse en oman blogini joulukalenterin takia ehtinyt viikseytymään. Sen sijaan Sini suoritti haasteen hienosti ja loi vieläpä ihanan viiksekkään lankavauva. Käykääpä katsomassa! Viiksekkäitä teoksia löydät lisää seuraavista blogeista:


Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:
 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!
Ja sitten joulukuun haasteen kimppuun. Nyt viimeistään on aika virittäytyä joulun odotukseen ja jouluisiin tunnelmiin. Ja vaikka joulussa on paljon kaikkea hienoa kuten läheisyys, ystävät ja perhe ja hyvä ruoka, on jokaisesta kuitenkin varmasti mukavaa saada myös lahjoja. Siispä joulukuun aiheena on:

Lahja / Joululahjatoive

Ja nyt kaikki inspiroitumaan!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Valmista on! Tuolta voi käydä kurkkaamassa: http://patalappumania.vuodatus.net/?scrollId=52b93fc243af7dd340000001

   Poista
  2. Hups, väärä linkki. Siis tuolta : http://patalappumania.vuodatus.net/lue/2013/12/lahjoja

   Poista
 2. Mäkin taidan päästä mukaan. Tänään tuli toive piposta :)

  VastaaPoista
 3. Joululahjoja on tullut tehtyä, osa myös joulukuussa, joten haaste suoritettu! :)
  http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2013/12/joululahjaspesiaali.html

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...