tiistai 21. tammikuuta 2014

1/2014 Pipo - ja muita fimoja


Eilen illalla pääsin viimeinkin fimoilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni! Tämä on varmasti monille jo tuttua puuhaa, mutta itse en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi hankkia Fimo-tarvikkeita, kyseisen tuotteen hylyllä kun on aina iskenyt piheys.

Vaikka Sini minua varoittelikin, että tässä puuhassa voi yllättäen mennä aikaa, olin aika yllättynyt, että viimeisen fimotyön saatuani pelille aikaa oli vierähtänyt jo pari tuntia. Jo tähän kuluneesta ajastakin voi päätellä, että jäin fimokoukkuun ja tätä tulen ehdottomasti vastaisuudessakin harrastamaan!

Silmukan ytimestä-haasteessa on aiheena tässä kuussa pipo. Itse en ole aikoihin ehtinyt osallistua haasteeseemme, mutta eilen fimoillessani muovailin myös pipon. Jälkikäteen sain vieläkin parempia ideoita pipoon, tästä kun ei ihan tullut lempparini. Pipo on tarkoitettu magneetiksi, mutta nähtäväksi jää pääseekö se vielä joskus jääkaapin oveen.


Yllätyin siitä, kuinka kovaa fimo massa oli, kun sen otti paketissa ja kuinka muovailtavaksi se työskentelyn aikana muuttui. Myös se yllätti minut, kuinka helposti massan pintaan saa piirrettyä kuvioita.

Seuraavaan työhön olen huomattavasti tyytyväisempi kuin pipoon. Tämän lampaan tein kuvan perusteella. Siitä tuli yllättävän onnistunut, vaikken huomannutkaan tehdä sen alle pyöreää pohjaa, jollainen alkuperäisessä teoksessa näyttää olevan.



Viimeinen fimoilu pääsi jo jääkaapin oveen asti. Kiinnitin pisaroiden ja pilven taakse magneettilevyä, jolla toivon niiden jääkaapin ovessa pysyvän. Tämän tein myös kuvaa katsoen ja hieman omia mieltymyksiä esimerkiksi pilven muodossa myötäillen.



Tällaisia siis täällä. Oletko sinä jo fimoillut?

Aurinkoista tiistaita!

28 kommenttia:

  1. Hirmu kivoja juttuja keksit ekaks fimoiluks! :D Tosi söpöjä kaikki :) Niih ja en varmaa muistanu sanoo, mut joku alusta on hyvä hankkii (ellei siul tietyst oo jo) ja sit pitää muistaa et jos vaik veitsii tai muuta käymäää fimoilussa, niih niitähän ei sit saa enää keittiön puolella käyttää, vaikka ne kuinka pesis.

    Mut hirmu kivaa että sieki innostuit tästä! Ei ollu ajanvarotuksen sanat aiheettomia, miullaki menee monta tuntii iha hujauksessa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneks just tuli tarpeettomaks hiukan ennen tota fimoiluu yks bambuleikkuulauta, niin otin sen fimo käyttöön :D Ja pitäis viel kaappia kaivella, jos löytäis askarteluveitsiä, noi Fimo-työvälineiden "veitset" kun ei ihan kauheen hyviä ollut :/ Katsellaan mitä jatkossa keksin ;D Kiitos kehuista :)

      Poista
  2. Tosi kivoja juttuja olet tehnyt! Miun mielestä toi pipakin on tosi hieno, ja äärettömän kivan värinen.

    VastaaPoista
  3. Aikast hianoja tuli. .. kumpa löytyis jostan extra aikaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa jostain nipistää edes pikkuisen aikaa fimoilulle, on niin kivaa ;)

      Poista
  4. Aikast hianoja tuli. . Voi kun löytyis jostain extra-aikaa.. :)

    VastaaPoista
  5. Ihan mielettömän hienoja, tuo pilvi on ihan huippu!! Itse en ole vielä uskaltautunut fimoilemaan siinä pelossa että jään koukkuun :D Useasti olen fimoja kaupassa pidellyt ja hypistellyt mutten ole vielä ostanut :D Vielä joskus minä sorrun ja jään koukkuun ;) Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tähän hommaan kannattaa kyllä koukuttautua :D Tässä kun on melkein kaksi viikkoa neulonut sukkaparia pääsemättä vielä kantapäähän asti, niin oli kiva kun sai jotain tällain nopeempaa valmiiksi :D Mukavaa loppuviikkoa sinullekkin!

      Poista
  6. Aivan ihania fimoiluja! :) Pitääkin kaivaa taas omat tarvikkeet esille ja nauttia siitä näpräämisestä pitkästä aikaa..

    VastaaPoista
  7. Hienoja! Söpö tuo lammas.. Ja hyvä idea tuo sadepilvi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sadepilvi oli omastakin mielestä hauska idea :) Tosin pisaroiden takana olevat magneettilevyt eivät jaksa kauhean paksua paperia pitämään paikallaan. Ainoastaan tuollaisia ohuita muistilappuja :)

      Poista
  8. Hienosti toimii tuo facebook-juttu! tosin meikän naama oli siinä kaksi kertaa.. mut ei kai se niin väliks, ihmettelin vain et mitä hittoo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kiitos vaan vielä! :) Mahtavaa, että viimein sain minäkin tuon blogiini! :)

      Poista
  9. Hauska pipo ja aivan ihana lammas! :)

    PS. Tuolta voi käydä kurkkaamassa tammikuun Silmukan ytimestä -haasteen aikaansaannoksiani: http://patalappumania.vuodatus.net/lue/2014/01/tammikuussa-lankavarastoa-pienennettiin-myos-nailla

    VastaaPoista
  10. Tuo lammas on iiihana! :) Sain kun sainkin myös tämän kuun haasteen valmiiksi, vaikka vähän pelkäsin, etten ehdi! http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2014/01/silmukan-ytimesta-haaste-12014-pipo.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiva, että sait työn valmiiksi! :) Tulen kurkkamaan :)

      Poista
  11. Laitoin osallistumiseni tähän tammikuun haasteeseen, mutta jotenkin sain kommenttini katoamaan. Sain pipon valmiiksi, mutta tulen hieman jälkijunassa päivitykseni kanssa. Blogistani kuitenkin löytyy pipo, vaikkei se ihan tavanomainen olekaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tulit ilmoittamaan! :) Harmi että viestisi katosi. Tulen kurkkamaan pipoa! :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...