torstai 30. tammikuuta 2014

Haaste - Bloggauspaikka





Nappasin Sateenkaaria ja serpenttiniä-blogista ihanan haasteen, jossa esitellään bloggauspaikka eli paikka jossa haasteen tekijä bloggaa. Minä bloggaan olohuoneen sohvalla, joka tuli talokaupan mukana ja jonka mieheni on verhoillut uudestaan ihanan punaiseksi. Sohvaryhmän vanhaa asua voi kurkistella täältä. Tietokoneena toimii opiskeluvuosina hankkimani läppäri, jonka näyttö ei mielestäni ole maailman parhain kuvien käsittelyyn. Toivottavasti blogin kuvat eivät ole olleet häiritsevän sinisiä tai keltaisia!

Yleensä olohuoneen pöytä täyttyy päivän mittaan kaukosäätimistä, minun käsitöistä ja Pikku-E:n leluista, mutta tänään oli siivouspäivä ja pöytä on ainakin vielä pysynyt tyhjänä. Lattiallakaan ei ole leluja, pientä junaradan pätkää lukuunottamatta. Kirjahylly on aika tyhjän oloinen, sillä se odottaa lopullista tyhjennystä ja uutta maalia pintaansa. Kirjahyllyn esittelen uudessa asussaan siis myöhemmin.

Viimeisessä kuvassa näkyy olohuoneen ihana punainen hiletapetti, jota rakastan edelleen yhtä palavasti, kuin vuosi sitten, jolloin tapetti seinään saatiin.

Tällainen siis minun bloggauspaikkani. Millainen sinulla on? Koska itse nappasin haasteen ihan sivusta annan myös luvan ihan kenelle vain siepata haasteen tästä.

Aurinkoista torstaita!

14 kommenttia:

  1. Tapetti on kyllä tosi kaunis!

    VastaaPoista
  2. ihanan kotoista ja siistiä! :D mie en ees kehtais toteuttaa tällästä.... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ei meilläkään aina ihan näin siistiä ole ;) Tää oli hyvä toteuttaa näin siivouspäivänä :D

      Poista
  3. Punaista. <3 Se on ollu mun voimaväri jo monta vuotta. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on ihana väri :) Kiva, että sinäkin tykkäät :)

      Poista
  4. Upea kuviointi tapetissa (kävin kurkkimassa sen lähikuvan linkinkautta) :)

    Mä oon ihan yllättynyt näistä vahvoista väreistä. Teidän olohuone näyttää tosi energiseltä ja valoisalta. Sen takia tää on erityisen hauska haaste käsityöbloggaajien tekemänä, kun kotia harvammin näkyy kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva että säkin tykkäsit tapetista :) Tää oli kyllä hauska haaste! Kotia tulee kyllä harvemmin kuvattua ja esiteltyä täällä blogissa, vaikka itsekkin käsityöni kuitenkin yleensä kuvaan sisällä kotona :)

      Poista
  5. Ahhahaa, tuo keinuhevostuoli! Meilläkin oli sellainen, kun olin penska <3 Tosi kivan näköistä teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keinuhevonen on itseasissa minun vanha :D Jalkojakin on jo uusittu vuosien varrella, kun on ollut niin kovalla käytöllä. Ja kiitos kodin kehuista :)

      Poista
  6. Ihanan punaista! Kyllä tuollaisessa olkkarissa mielikuvitus lentäisi! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana olkkari, ja ihanan pirteää punaista! Kiitos haasteesta, nappasin sen: http://rihmankiertelya.blogspot.fi/2014/02/bloggauspaikka-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä punainen on kyllä pirteä :) Tulen kurkkaamaan haasteen suoritusta :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...