tiistai 14. tammikuuta 2014

Magic yarn ball 2013

Pipon ytimestä-blogin Sini sai hiukan ennen joulua ihanan idean, jota ehdotti minulle. Hän nimittäin kysyi, jos ottaisimme perinteeksi vaihtaa joulun alla magic yarn ball:t. Kyseessähän on siis kerä lankaa, jonka sisään on piilotettu kaikkea pientä tavaraa. Minähän tartuin ideaan heti kiinni! Tottakai, juuri tuollaista kerän vaihto kaveria olinkin kaivannut! Päätimme kuitenkin, että ensimmäiset kerät lähetetään vasta tämän vuoden puolella, sillä jouluun oli enää todella vähän aikaa. Ja tänään magic yarn ball viimein saapui! Sinille menneen kerän näet täältä. Päältä se näyttää tältä:


Ja sitten siihen minulle tänään saapuneeseen kerään. Kiitos Sini! Kerä sisälsi kaikkea ihanaa ja mukana oli yhden isomman viestin lisäksi ihania pikkuviestejä siitä, mistä kerät alkavat ja mihin ne päättyvät. Niistä tuli kyllä ihan Sini mieleen, hih.













Lankahan on siis Regia 4-fädig sukkalankaa. Ihanan ohutta ja ihanan väristä! Tästä tulee jalanlämmittimet minulle itselleni. Ja nehän olisi hyvä ehtiä tehdä vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi kerästä löytyi nappeja, joita minulla ei vielä liiemmin ole, karkkia, ihania kortteja, väriskaala silmukkamerkkejä, koriste hakaneula, pöllö-silmukkamerkki, jota ensin luulin kännykkäkoruksi (hups!) ja Sukkaplokki avaimenperä, joka ehdottomasti pääsee käyttöön. Korteillekkin keksin jo käyttöä, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tämä oli ihan mahtavaa! Loppuvuodesta ehdottomasti uudestaan! Jee!

Lankalaihiksen 1. välietappi:
8, 578 kg
+ 100 g Regia 4-fädig (Magic yarn ball)
- 61 g:n kerä lähti äidille
------------------------------------------------------
8,617 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg)

Ihanaa viikon jatkoa!

5 kommenttia:

  1. Pssstt, ei kännykkäkoru vaan silmukkamerkki ;D Kato jos neulot vaikka pyörönä jotain tuubia niih kerroksen alkamiskohtaan laita tuo :) Mut ei muuten paha idea olis käyttää kännykkäkorunakaan! :D Mutta kiva kun tykkäsit langasta ja sisällöstä :) Hirmu kivaa että alotettiin tää! Täst tulee kiva perinne joka vuos :) Ja nuo "huumorikortit" on semmosesta vanhasta pelistä, jossa nostetaan vuorotellen kysmys ja vuorotellen vastaus. Niin siit tulee kaikkee hassuja yhdistelmiä. Mut nuo sopi tuohon kerään hyvin ;)

    Tää oli huisin kivaa, kiitos kun lähit kaveriks <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meiltä löytyy vastaava peli kaapista kans :D Mutta sain noista kerässä olevista ihan jäätävän hauskan idean, ainakin omasta mielestäni, hehe ;D Nimenomaan ihana perinne! :) Hyvä me! :D Niin ja kiitos faktan korjaamisesta, korjasin tekstiinkin, että silmukkamerkkihän se :D

      Poista
    2. Ja ilo oli ihan mun puolella. Mahtavaa, että pyysit just mua! <3

      Poista
  2. Ihana kerä tuli sinullekin! Kateellisena katselen noita nappeja. Tajusin nimittäin tässä hiljan, etten omista ainuttakaan, jos ei paitojen mukana tulleita varanappeja lasketa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kerä oli tosiaan :) Itsellä oli viime vuonna sama napiton tilanne :D Sitten aloin vähitellen hamstraamaan, mutta eipä niitä vieläkään liikaa ole ;)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...