tiistai 1. huhtikuuta 2014

Lankatupa
Vaikka tämä postaus on blogiyhteistyö, jokainen sana on omani ja seison niiden takana.

Kun viime kuussa listasin unelmalankojani, en olisi voinut uskoa, että listan lankoja aletaan tarjoamaan minulle ilman mitään sen suurempaa hintaa. Viime viikolla kerroin ensimmäisestä saamastani lankapaketista ja nyt on sen toisen vuoro.

Lankaunelmiini liittyen minuun nimittäin otettiin yhteyttä Lankatupa-verkkokaupasta ja tarjottiin SadnessGarn Sisu-lankaa. Tottahan toki halusin lankaa kokeilla. Tänään langat saapuivat ja ne olivatkin aivan ihanan värisiä! Näistä syntyy varmasti sukkia, pari tai kaksi, riippuen hieman siitä, kuinka pitkävarstisia sukkia alan neulomaan. Silmää myöskin miellyttää langan vyöte. Sen yksinkertaisuus tuo mielestäni lankojen herkulliset värit hyvin esiin.

Lankatuvan Mikaela kertoi sähköpostissaan myös järjestämästään neulereilistä, jonka tapahtumapaikkana on 24.-27.4. Pörkenäsin leirikeskuksessa Pietarsaaressa. Leirillä puhutaan sekä suomea että ruotsia. Neulereilistä lisätietoa löydät täältä.

Ihanaa maanataita!

Lankalaihiksen 8. välietappi
8,682 kg
+ 150 g SadnesGarn Sisu
-----------------------------------------------
8,832 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg)

8 kommenttia:

 1. Oooh. Noi värit on herkulliset! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Tulipa hyvä mieli puolestasi :) ihania lankoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että tuli hyvä mieli puolestani :) Ihania nämä langat tosiaan ovat :)

   Poista
 3. Ihanan namuisia lankoja! Nuo värit vaan on niin justiinsa hienot. Innolla odotamma mitä näistä kehkeytyykään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oikein herkkuja on nämä langat. Itsekkään en ihan vielä tarkkaan tiedä, millainen lopputulos näistä tulee, joten innolla odotan itsekkin :)

   Poista
 4. Moikka! Oon jo jonkin aikaa selaillu sun blogia silloin tällöin ja tahdon kiittää antamastasi inspiraatiosta ja ohjeista! Innostuin perustamaan itellenikin "käsityöblogin", ja olis mukavaa jos vilkaisisit jospa vaikka tykkäisit mun blogista yhtä paljon kun mä sun!♥ http://silmukoitua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, että olen inspiroinut sinua! Hienoa kuulla, että olet innostunut perustamaan oman blogin. Tulen kurkkaamaan sitä heti :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...