sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

My sweets - Jämälangat


Sain tämän ihanan purkin joulun aikaan muutama vuosi sitten. Purkissa oli jouluisia suklaakoristeita, jotka katosivat yhteen vähän pienempään ja pariin isompaan suuhun. Ja herkkujahan tässä pitäisi kannen tekstin mukaan säilyttääkkään. Vaan mitäpä siitä tulisi, jos purkkia pitäisi pöydällä täynnä herkkuja? Tiedän ainakin yhden pienen pojan, joka tuskin pystyisi tuollaista aarretta vastustamaan. Eikä tuo kaappiinkaan mahtusi. Eikä sitä varsinkaan raaskisi sinne sulloa.Joten mikä olisi kuin karkkia, mutta ei sellaista mitä voisi pistellä poskeen? No langathan tietysti. Ja näin minulla oli hetkessä oma jämälankapurkki. Aluksi purkkiin tulikin säilöttyä ne kaikista herkuimmat jämät, mutta nyttemmin sinne on tullut tiputeltua lankalaatikon jämäpussin sisältökin. Ainoastaan sellaiset langat, joita löytyy myös täysiä keriä, en tähän purkkiin ole säilönyt. Tästä on hyvä ottaa lankaa esimerkiksi sukkien paikkaamista varten. Ja niitä paikattavia sukkiahan riittää.

Missä sinä säilytätä jämälankasi?

4 kommenttia:

 1. Ompa mainio idea, nyt alan saalistaa sopivaa purkkia. Hmmm... itsehän voisin sitten vaikka päällystää kannen mosaiikilla.... hmm... kiitos ideasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että inspiroin sinua saalistamaan oman jämlankapurkin :) Ja ole hyvä, mahtavaa että sait tästä idean :)

   Poista
 2. Ihana mikä purkki! Tekstikin on aivan passeli! Omat jämälangat on vielä lankakorissa muiden seassa, mutta haaveissa on ollut hankkia vastaava purkki. Säilytystilaongelman kun vielä saisi ratkaistua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti löydät jämälangoillesi sopivan purkin :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...