keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Supersankari-peitto - Teräsmies


Teräsmies-tilkku
Lanka: Novita 7 veljestä (punainen ja sininen) ja Ville (keltainen)
Koukku: 5 mm
Langan menekki: 90 g

Kun näin Repeat Crafter Me-blogin ensimmäisen c2c- pikelistilkun oli minun pakko päästä myös kokeilemaan tuota varsin mielenkiintoisen oloista tekniikkaa. Blogin joulukuviot eivät kuitenkaan innostaneet ja pohdinkin pitkään, mikä olisi se minun tapani tehdä näitä tilkkuja. Mitä haluaisin, että tilkuista syntyisi ja minkälainen työ sopisi tälle tekniikalle. Olin jo melkein päättänyt, että tekisin sittenkin sen joulupeiton, vaikkei se täysin minua puhutellutkaan, kun idea iski päähän taas yhtäkkiä.

E:n sängystä uupuu edelleen päiväpeitto. Miehen kanssa pakersimme aikamme plussapeiton kanssa, mutta ajan myötä se jäi. Lisäksi työn suuruuden selvittyä päädyimme ratkaisuun, että plussapeitosta tulisi vain torkkupeitto. Pikselitilkut ovat kuitenkin isompia ja niihin on aika helppo toteuttaa kuvia. E on ollut keväästä lähtien innostunut supersankareista. Batman ja Teräsmies ovat ehdottomia lemppareita, mutta myös itselle ennestään vieraammat Vihreä lyhty ja Salama ovat pienen supersankarifanin mieleen. Ja mitkä sopisivatkaan paremmin pienen pojan peiton teemaksi kuin supersankarit.

Mies innostui tästäkin päiväpeitosta ja tarjosi taas apuaan. Itseasiassa hän jopa sai Teräsmies-tilkun valmiiksi, kun oma Batman-tilkkuni oli vasta puolivälissä. Näitä on huomattavasti mukavampi tehdä, kuin isoäidinnneliöitä. Lopullinen visio peitosta ei vielä ole valmis, mutta eiköhän sekin ajallaan hahmotu. Työtä riittää, mutta vielä ainakin löytyy innostusta.

Onko c2c-tekniikka tuttu?

7 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...