maanantai 21. joulukuuta 2015

helyes-huivi


helyes-huivi
Ohje: helyes-blogi 
Lanka: Basic (tumma harmaa),
 Drops Alpaca (vihreä),
 Novita Pikkusisko (vaalea harmaa) ja Regia Silk (ruskea)
Puikot: 3 mm
Langan menekki: 128 g

Oletteko jo löytäneet ihanan helyes-blogin? Jos ette kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Kauniiden sukkaideoiden lisäksi olen löytänyt sieltä tämän ihana huivi-ohjeen. Huivi oli todella helppo tehdä. Työ sopi vallan mainiosti tehtäväksi muiden käsitöiden kanssa yhtäaikaa, sillä mallikerta jäi helposti mieleen. Huivia oli siis helppo jatkaa vähän pidemmänkin tauon jälkeen.


Lisäksi työhön sai helposti uppoamaan jämäkeriä. Omaan huiviini jämäkeristä tein ruskean ja vaalean harmaan raidan. Drops Alpaca taas oli poltellut lanka-arkussa jo lähes vuoden päivät. Olen odottanut, koska löytäisin sopivaa käyttöä langalle ja viimein helyes-huivin myötä se löytyi. Samalla pääsin testaamaan miten astmani reagoi alpakkaan ja voisin sanoa, ettei juuri mitenkään. Sain siis taas yhden lankamateriaalin siedettävien joukkoon. Tumman harmaa Basic-lanka valikoitui antamaan työhön kontrastia. En tosin ole oikein varma, antaako se sitä vähän liikaakin.


Mielestäni tähän hurmaavaan huiviin on hyvä lopettaa tämä käsityövuosi. Joulun pyhinä ja välipäivinä toivon ehtiväni jatkaa E:n Supersankari-peittoa, johon valmiina on jo Teräsmies- ja Batman-tilkut. Mitään valmista tuskin kuitenkaan saan ennen ensi vuotta. Lisäksi blogiin tulee vielä ainakin yksi jouluinen postaus ja tietysti ensi viikolla pistetään kulunut vuosi pakettiin ja muistellaan hieman, mitä vuoden aikana tulikaan tehtyä. Palaan siis linjoille vielä ennen joulua.

Hyvää alkanutta jouluviikkoa!

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...