maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivälahjat

 


Takana on viides äitienpäiväni äitinä. Tänä vuonna sain ensimmäistä kertaa E:n itsetekemän äitienpäivälahjan, jonka hän oli askarrellut kerhossa. Voi sitä intoa ja onnea, mikä pojan silmistä loisti, kun hän sai viimein lahjan antaa. Ja kuinka kaunis lahja olikaan. Ja kortti! Sekin oli ihastuttava. Molemmista näki, kuinka ne oli rakkaudella juuri minulle tehty.


Filcolana arwetta classic
Materiaali: 80% superwash merino 20% nailon
Kerän koko: 50 g
Lankaa kerässä: 210 m
Puikko-/koukkusuositus: 2,5-3 mm
Värit: Disco Green ja Bordeaux

Noin viikko ennen äitienpäivää esitin miehelle vienon pyynnön siitä, josko saisin äitienpäivälahjaksi muutaman kerän ohutta yksiväristä sukkalankaa. Mies suostui ja itseasiassa aloin ihan itse etsimään, mistä sopivaa lankaa löytyisi. Se olikin vaikeampaa, kuin osasin ajatellakkaan. Tällä hetkellä tunnutaan ohuiden sukkalankojen maailmassa elellä monivärättyjen kerien aikaa.


Lopulta törmäsin Snurre-lankakauppaan, jossa valikoima tuntui eroavan mukavan erilaisesti normaalisti selailluistani lankakaupoista. Siellä sukkalankojen seasta silmääni osui Filcolana arwetta classic-lanka, jonka värivalikoima oli ihanan laaja. Itseasiassa jo langan kerintätapa kiinnitti huomioni ja oli yksi syy, jonka vuoksi lankaan ihastuin. Itse valitsin pari kerää Disco Green-väriä, joka tosin ei ollut yhtä neonvihreä, kuin kuva antoi ymmärtää. Mies valitsi lisäksi kaksi kerää Bordeaux-väriä, joka sekin osoittautui hieman oletettua tummemmaksi. Tämä ei silti haittaa, sillä langat ovat ihanan värisiä tällaisinakin.

Näistä aion neuloa joko Cookie A:n sukkia. rakkaudella.-kirjan tai Knitting Vintage Socks-kirjan ohjeiden mukaan. Tai vaikka molempien. Aika näyttää.

6 kommenttia:

 1. Nuo lasten tekemät on ihan parhaita lahjoja! Ihania lankoja.
  Voitit kymppiarvonnassa toisena ja blogissa on uusi postaus yhteystietojen saamiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten tekemät lahjat on tosiaan ihania :)

   Kävin laittamassa sinulle sähköpostilla yhteystietoni. Jään odottelemaan pakettia innoissani ;)

   Poista
 2. Ihania lahjoja. Itse neulon parhaillaan ensimmäistä kertaa tuosta Arwetta Classicista, ja tykkään hurjan paljon. Tosi pehmeä ja sileä lanka, ja värikarttakin on tosi laaja! Itselläni tosin on tulossa noista langoista huivi, joten sukkakestävyydestä en osaa sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tuo lanka on positiivinen tuttavuus :) Itse aloin myös miettimään tulevien sukkien kestävyyttä, koska merinoa langassa on jopa 80 prosenttia. Mutta käyttöhän sen sitten näyttää :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...