maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kuulumisia - Kiitos Iso Gnu!

Viime viikko kului blogin puolella hiljaisuudessa. Postausaiheita kyllä olisi ollut (jopa enemmän kuin ne kymmenen aikaisemmin listaamaani), mutta neuloosi vei voiton. Olen ollut siis Rhombus-sukkien kimpussa (viimeisin kuva niistä keskeneräisenä löytyy täältä). Rakastan kyseistä sukkamallia, niinkuin Cookie A:n muitakin luomuksia, mutta mallikerta tuntui varsinkin alkuun hankalalta ja ohjetta joutui kurkistelemaan vähän väliä. Tuin kutomon ApinaKAL antoi minulle kuitenkin uutta puhtia tarttua pyöröpuikkoihin. KALissa on nimittäin tarkoituksena neuloa sukat keksitädin ohjeen mukaan. Aikaa on 30.6. asti. Rhombukset eivät ole edenneet vielä edes kantapäähän, mutta aion kaikesta huolimatta onnistua haasteessa. Puikot siis ovat heiluneet ja tulevat jatkossakin heilumaan ahkerasti muun touhun ja tohinan ohessa.


Toinen asia, mistä halusin tulla teille kertomaan, on onnetaren suosio. Voitin nimittäin Iso Gnu-blogissa olleen arvonnan, jonka bloggaaja järjesti bloginsa 10-vuotissynttäreiden kunniaksi. Onnea vielä sylintäydeltä Iso Gnun blogille! Kunnioitettava ikä. Toivottavasti Silmukan saalistus-blogikin juhlii vielä joskus kymppisynttäreitä.

Ihanaan palkintopakettiin kuului:
 • 3 kerää Drops Fabel-lankaa (1 x valkoinen ja 2 x kirjava) - Ihastuin!
 • Online Supersocke-lankaa - Mielenkiintoinen uusi tuttavuus
 • Prymin langanohjuri - Käytännöllinen idea
 • Kirjan merkki - Kaunis ja ehkä omatekoinen?
 • Iittalan tuikkukippo - Kaunis!
 • Salmiakkikarkkeja - Nam!
 • Tiskiliina - Tykkään!
 • Kaunis kortti - Unohtui kuvasta... Hups!
Suuri, suuri kiitos Iso Gnu!

Mitä te olette viime aikoina puuhailleet?

4 kommenttia:

 1. Kiitos kiitoksista!
  Lahjat pääsivät perille--siis Posti kuljettaa. (On ollut joskus ongelmia ja on viipynyt ja viipynyt). Kortti ja kirjanmerkki ovat "reiluja" eli maksettu oikea palkka naisille Aasiassa ja he pystyvät elättämään perhettään. Pitihän sinne jotain jyväskyläläistä saada mukaan, siis tiskiliina ja karkit (on muuten ainoat karkit nuo salmiakit, joita lapset pieninä tarjosivat minullee tietäen, että en tykkää. ;) Ostin itselleni erilaisen langanohjurin. joskus varmaan kuulen, miltä tuntui käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä kertaa ei kyllä viipynyt muu kun tämä postaus :) Paketti tuli nopeasti ja kiirehdittiin E:n kanssa hakemaan se postista heti kun Postin ilmoitus tuli kotiin. Niin ja rakastan salmiakkia, joten osui nuo karkitkin kuin nenä päähän ;) Olipas kaunis ajatus kortin ja kirjanmerkin takana! Itsellä on aika kapeat sormet, mutta kokeilen kyllä langanohjuria heti, kun taas on kirjoneuletta puikoilla :)

   Poista
 2. Mä olin toinen ku voitti Iso Gnu'n arvonnassa. Yhtä hienon palkinnon sain. Salmiakkikarkit oli hyviä, meni melkein koko aski kerralla.
  Mä odottelen sun osoitetta, e-meilillä sitä kyseli viime viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin voitit tällaisen paketin :)

   Oi, kiitän jo etukäteen muistamisesta! Ihanaa, että haaste oli mieleinen :) Vastasin nyt sähköpostiisi, joka oli mennyt roskapostiin ja jäänyt näin ollen vahingossa huomiotta.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...