torstai 22. syyskuuta 2016

Instagramin TOP6 - Elokuussa 2016

Vaikka ollaankin jo syyskuun paremmalla puolella, ajattelin kääntää katseen vielä hetkeksi elokuun puolelle. En nimittäin ole pitkään aikaan esitellyt, mitä Instagram tililläni tapahtuu. Yleensä olen koonnut kuvakollaasin, mutta nyt päätin rankata kuvat TOP-listaan kuvien saamien tykkäysten perusteella. Tältä siis näytti elokuuni Instagramin silmin:


Twix-piirakka /// 30 tykkäystä

Lisään leipomiskuvia silloin tällöin Instagramiin. Joskus onnistumisista, joskus epäonnistumisista. Tämän piirakan tein Kinuskikissan ohjeella. Olen jo pitkään vannonut hänen ohjeittensa nimeen ja teenkin niin joulupiparit, kuin pullatkin hänen laatimiensa ja hyviksi toteamiensa ohjeiden mukaan. Tämä kyseinen Twix-piirakka oli hyvin äkkimakeaa ja sitä pitäisi nauttia, ainakin omasta mielestäni, paljon pienemmissä erissä, kuin kuvan pala.


Walking on the sunshine-sukat /// 30 tykkäystä

Kesän lopulla mies innostui virkkaamaan minulle sukkia. Näistä ihanista kukkakuvioisista pitsisukista toinen on jo valmis ja toinenkin on jo edennyt kantapäälle asti. Odotan innoissani, milloin saan sukat käyttöön, vaikka vähän pelkäänkin, kuinka pian kuljen ne puhki. Ensi vuonna pistän varmasti puikoille sukat miehelle, sillä mielestäni hän on näiden sukkien valmistuttua tehnyt minulle neljät sukat, kun minä olen tehnyt hänelle vain kolmet.


Eyeblink-huivi /// 31 tykkäystä

Elokuussa Instagram-seuraajani pääsivät näkemään tuon tuostakin, kuinka Heidi Alanderin suunnittelema Eyeblink-huivi puikoillani eteni. Sain loppukesästä neuloosin tätä työtä kohtaan ja neuloin sitä pakkomielteisesti valmiiksi. Nyt huivi on jo valmis ja pyrin esittelemään sen täällä blogin puolella lähiaikoina. Maltamattomimmat voivat käydä katsomassa viimeisimmän podcastjaksoni, jossa huivin esittelen valmiina.


Silmukkamerkkejä /// 32 tykkäystä

Kesällä innostuin tekemään silmukkamerkkejä. Silmukkamerkkikärpäsen puraistua haalin kokoon tarvikkeet ja aloin puuhaamaan. Toistaiseksi kuva näyttää aikaansaannokseni. Tarkoitus olisi näitä saada aikaiseksi vielä lisää muun muassa mahdollisia tulevia arvontoja varten. Toistaiseksi odotan inspiraation iskemistä.


Eyeblink-huivi /// 33 tykkäystä


Lankojen piirtelyä /// 37 tykkäystä

Kaikkein eniten Instagram seuraajieni mieleen elokuussa oli kuva, jossa esittelin piirtämiäni lankakeriä. Otin käyttöön uuden neulemuistivihon, jota yritin koristella piirtelemällä. Tarkoitus olisi, että saisin värittää yhden kerän aina, kun saan työn valmiiksi. Väriksi olisi tarkoitus valita sellainen, jota valmiistuneessa työssä on eniten. Vuoden lopussa olisi sitten hauska nähdä, minkä verran ja minkä värisiä töitä sitä on tullutkaan tehtyä.

2 kommenttia:

  1. Tuo lankarullaväritysjuttu vaikuttaa tosi kivalta! Heti mietin, miten voisin ideaasi kopioida. Itse olen kaivanut puikot pitkästä aikaa esiin ja neulomisintokin on löytynyt. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että inspiroiduit noista lankakeristä! Kopioi ihmeessä 😊 Ja hienoa, että neulomisinto on löytynyt. Neuleiden täyteistä syksyä!

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...