sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Välineharrastelua

Neulonta ja virkkaus ovat harrastuksia mihin voi hukuttaa rahaa niin paljon kuin haluaa tai pystyy. Langat ovat monille se heikko kohta. Mutta käsityöharrastajalle on monia muitakin houkutuksia, joista toiset ovat tarpeellisia ja toiset eivät niin välttämättömiä. Nyt haluan esitellä teille omat kolme heikkoa kohtaani. Langatkin ovat usein hyvin houkuttelevia. Pyrin kuitenkin lankakauppaan mennessäni valitsemaan syyn ostoksille menemiseen tai säätämään itselleni budjetin. Harvemmin sorrun lankojen suhteen heräteostoksiin.

Ensimmäiset heikkouteni käsityötarvikkeissa ovat ehdottomasti neuleneulat. Ostin nämä kuvassa olevat neulat aikoinaan amigurumikuumeen iskettyä. Ne ovat palvelleet hyvin ja tätä nykyä en suostuisi tavallista parsinneulaa käyttämäänkään. Tämä neula on mielestäni ehdoton käsitöiden kokoamiseen ja lankojen päättelyyn. Joku voi tietysti nyt todeta, että ilmankin selviää, mutta minä en selviäisi :)


Toinen ja kukkaroa keventävin heikkouteni ovat puikot ja nimenomaan puiset puikot. Pitkään käytin metallisia puikkoja, mutta kun kerran kokeilin näitä ihania Knit Pron puikkoja, olin myyty. Myös bambuiset puikot käyvät, mutta metallisiin puikkoihin en enää koske.


Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä täytyy mainita silmukkamerkit. Langanpätkätkin tietysti ajavat saman asian. Itse pidän näistä Clover-merkkisistä silmukkamerkeistä.


Jokainen siis tavallaan. Minä tällätavalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...