sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulu 2012

Huomenna koittaa se kaikkein ihanin aika vuodesta eli joulu. Täällä koristeltiin vasta tänään kotia jouluiseen kuntoon. Pitkään tauolla ollut perinnekkin syntyi uudelleen eli tänä vuonna meille ilmestyi taas piparkakkutalo...


.... tai siis piparkakkuiglu :) Ja tämähän ei siis ole minun tekemäni, vaan meillä piparirakennusmestari on isäntä :) Itse osallistuin kyllä suunnitteluun, mutta siihen se minun osaltani jäi. Ja hienohan tästä tuli :) Idea on muhinut vuosia. Näimme nimittäin tällaisen Ideaparkissa monta vuotta sitten.


Meillä on tänä vuonna joulukuuseton joulu. Syy siihen on tietysti 1v. Pikku-E :) Mieluummin siis sanomme joulukuuselle tänän vuonna "Ei, kiitos!" kuin että kuusen latvassa killuisi tähden sijaan pieni poikamme. Mutta johonkinhan niitä joulukuusen koristeitakin pitää saada ripustaa. Ja tänään meikäläisellä sitten viimein välähti. Laitoinkin joulukuusen koristeet naruistaan kiinni kirjojen sivujen väliin. Koristeita ei siis tarvinnut mitenkään kiinnittää, vaan kirjat itsessään pitävät ne tukevasti paikallaan. Näin ne koristavat kauniisti kirjahyllyä :)


Ja tässä vielä itsetekemäni ristipistotyö, joka on koristanut jouluista kotiamme jo usemman vuoden ajan :)


Toivotan hyvää joulua kaikille Silmukan saalistus-blogin lukijoille ja kurkistelijoille!

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...