lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri

Joulukuu on alkanut ja joulukalenteri pääsi eilen illalla paikalleen. Ensimmäiseen tumppuunkin on kurkistettu ja sieltä löytynyt Duplo herätti mielenkiintoa ainakin hetken :) Joulukalenterin täytteeksi valikoitui Duplo setti, jossa on muutama eläintarhan eläin, eläinten hoitaja ja paljon rakennuspalikoita. Lisäksi kalenteriin kätkeytyy pari piparkakku muottia ja yksi Cars-auto, joka ei ole liian pieni 1-vuotiaalle. Vielä pitäisi hankkia joitakin herkkuja tyhjien tumppujen täytteeksi ja joku isompi lelu jouluaaton "luukkuun".

Joulukalenterin täytettä

Ensimmäinen tumppu oli jo tyhjentynyt ennen kuvan ottamista.

Näissä tunnelmissa on hienoa aloittaa joulun odotus :)

2 kommenttia:

  1. Aivan IHANA joulukalenteri!!!! Ihan huippu! Olen neulonut minilapasia avaimenperiksi ja koristeiksi, mutta tuo on kyllä niin ihana idea, että voisin ottaa sen projektiksi seuraavaa joulua ajatellen! Ihan ihana!!Olen ensimmäistä kertaa blogissasi ja jäin koukkuun, paljon kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! :) Mahtavaa että olen noin ihanasti inspiroinut sinua ja koukuttanut sinut blogini pariin ;D Toivottavasti blogini miellyttää sinua vastakin :) Niin ja tervetuloa lukijoiden joukkoon! :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...