maanantai 24. helmikuuta 2014

Arvonnan voittaja!!!

Laitoin tämän kuun alussa pystyyn arvonnan, joka päättyi viime viikolla. Nyt on voittajan julkistamisen vuoro.

Ensin kuitenkin haluan suuresti kiittää kaikista niistä ihanista ja rohkaisevista sanoista, joita te ihanat lukijat kommentteihinne kirjoititte! Ihana nähdä, että blogini suunta on juuri se oikea ja pystyn antamaan iloa ja inspiraatiota monille. Etenkin Silmukan ytimestä-haaste ja viime vuoden joulukalenteri saivat kiitosta. Hienoa, että tällaiset tempaukset miellyttävät teitä! Itse nimittäin pidän siitä, kun blogissa on juttuja, joihin lukijatkin voivat osallistua. Myös Keskiviikon keskeneräiset saivat kiitosta, sillä on nimittäin lohduttavaa huomata, että täältäkin niitä keskeneräisiä töitä löytyy. Monia monia muitakin mieltä lämmittäviä kommentteja sain. Ja vaikka monet sanoivat, että blogi on hyvä juuri näin, itää päässäni jatkuvasti uusia tempauksia, joilla blogia voisi kehittää ja ilahduttaa teitä lukijoita! Viimeisin näistä tempauksista on Bloggaajan haaste 31, johon voi edelleen ilmoittautua mukaan!

Mutta nyt siis arvontaan. Arvontaan käytin random.org-sivuston arvontakonetta. Kaikkien ihanien kommentoijien seasta voittajaksi arpakone valitsi:


Onnea!

Ann-Sofia Kuusa laitathan minulle postitusosoitteesi sähköpostiini (maija86@windowslive.com), niin saan palkinnon lähtemään sinulle!

Mikäli voittaja ei ota minuun yhteyttä viikon aikana, arvon voittajan uudestaan.


1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...