keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Bloggaajan haaste 31


Pidätkö bloggaamisesta?

Haluaisitko blogata useammin?

Tarvitsisitko uusia ideoita bloggaamiseen?

Kaipaatko vertaistukea blogataksesi useammin?

Tai pursuaako pääsi bloggausideoita, muttet saa niitä koneen näytölle asti?

Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, tässä on juuri sinulle sopiva haaste!

Idea lähti erään blogini lukijan toiveesta, että voisin blogata useamminkin. Olen jo pitkään ihaillut Ihan kaikki kotona-blogin Tanjan postaus tahtia. Hän nimittäin päivittää blogiaan joka ikinen päivä! Itse rakastan bloggaamista, enkä tätä varmasti muuten tekisikään. Bloggaamisesta on tullut yhtä täkeä harrastus, kuin käsillä tekemisestäkin ja välillä olisi kova into blogata, mutta tuntuu, ettei ideaa juuri sillähetkellä ole.

Kuitenkin tämän lukijan lisäksi juuri Tanjan ahkera postaus tahti sai minut ajattelemaan, että miksi en minäkin pystyisi päivittämään blogiani useammin? Ja koska moni asia on hauskempi tehdä yhdessä keksin, että tässä on mahdollisuus kehitellä uusi haaste. Lisäksi haaste tuo luultavammin myös tahdon lujuutta tulevalle toivottavasti päivittäiselle postaamiselle.

Haasteessa on siis tavoitteena, että siihen osallistujat postaavat maaliskuussa joka päivä. Postausten aihe on vapaa. Haaste on myös joustava, sillä mikäli jonain päivänä postaus jää tulematta, voi sen korvata postaamalla esimerkiksi seuraavana päivänä kaksi kertaa. Pääasia on, että maaliskuussa postauksia kertyisi vähintään 31.

Postaukset voi tietysti halutessaan vaikka ajastaa eli voit tehdä useamman postauksen kerrallaan ja ajastaa ne sitten haluamillesi päiville. Itse olen myös kirjannut ylös ideoita maaliskuun postauksia varten. Postausten tarkka harkinta ja hiominenkin on siis sallittua!

Onko innokkaita mukaan lähtijöitä? Jos on, teen osallistujista listan blogin sivupalkkiin, jonka kautta on helppo käydä vaikka tsemppamassa kohtalotoveria! Palkintona toimii tässäkin hyvä mieli.

Postauksen alussa esiintyvää logoa saa käyttää haasteeseen liittyen!

Haastatko sinä bloggaustaitosi?

70 kommenttia:

 1. Apua!! Älä yllytä hullua!
  Oota mä vähän makustelen... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mars mars tämän hullun mukaan vaan! ;) Tule kertomaan, kun olet maksutellut tarpeeksi! :)

   Poista
  2. Ohhoh! Jo 10 luonnoksena tallennettua postausraakiletta (lue:otsikkoa) ja ensimmäisen päivän postaus on ajoitettuna valmis!! :-o

   Poista
  3. Oo! Mahtavaa! Sä olet ollut jo ahkera :) Itselläkin on ylös kirjattuna jo 31 aihetta ja yhteen olisi jo kuvakin valmiina, pitäisi vain saada kirjoitettua ja ajoitettua :)

   Poista
  4. Ja mä kun oon tänään vasta miettinyt, että viitsinkö vielä aloittaa ajastamaan postauksia tai suunnittelemaan tarkemmin :D Ehkä mä sitten kans, kun kerran te muutkin ;)

   Poista
  5. Suunnittelemaan vaan :D Eipä mene sitten maaliskuussa ainakaan ihan heti sormi suuhun ;)

   Poista
 2. Voisin lähteä mukaan :) joku teema voisikin olla kiva itselle koko kuukaudeksi :)

  VastaaPoista
 3. Ou gaad, pakkohan tähän haasteeseen on osallistua :-)

  VastaaPoista
 4. Pystyisiköhän? Maaliskuussa voisi vielä ehtiäkin, sen jälkeen taitavat puutarhapuuhat viedä mennessään pihalle....Yrittää voisin ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva :) Ja ketäänhän ei sormella osoitella, vaikkei haasteessa onnistuisikaan :) Pääasia on että on hauskaa ja pääsee haastamaan itsensä :)

   Poista
 5. Aivan järjetöntä, yrittää nyt jokaiselle päivälle keksiä jotain. Ihan hullua. Eli Villasukkavuosi on mukana! :D

  VastaaPoista
 6. Pitäisköhän tähän osallistua, kun kuulostaa niin hauskalta. Ja itsekkin pidän kyllä sellaisista blogeista, jotka päivittyvät kohtuullisen usein. Ehkä voisin ainakin kokeilla tätä, tiedä sitten mitä tästä tulee... ;) Eli mukana ollaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa saada lisää väkeä mukaan! :) Aina on hyvä ainakin yrittää :D Itsekkään en vielä tiedä miten omalla kohdalla käy ;) Tervetuloa mukaan! :)

   Poista
 7. Munkin tekisi mieli :) mutta mietin vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieti toki rauhassa! :) Tule kertomaan, mihin ratkaisuun päädyit, kun sellainen on syntynyt :)

   Poista
 8. hui...en kyllä uskalla lähtee mukaan. vaikka miten yritän niin en saa nyttenkään postauksia tehtyä loppuun asti.. :P ei anna lapset myöden maman istuksia koneella joka päivä.. tsempit kaikille mukaan lähteneille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuitenkin kiinnostuksesta ja kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 9. No okei, ehkä mäkin nyt sitten yritän toteuttaa tän haasteen, nyt kun oma blogi on vähän hiljaiseloa joutunut viettämään :D Vois vaikka koittaa uudistaa muutenkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva :) Tervetuloa mukaan! :) Olenkin ihmetellyt sun blogin hiljaiseloa. Mahtavaa, että luvassa on ahkerampaa postaamista ;)

   Poista
  2. On siihen hiljaisuuteen yksi osasyykin, ehkäpä sekin käy ilmi vielä maaliskuun aikana :D Katsotaan, mitä kaikkea kivaa maaliskuussa keksitäänkään :)

   Poista
  3. Jaahas ;) Innolla jään odottelemaan ;)

   Poista
 10. mitenhän tälläisen aloittelijan kävis tälläisessä haasteessa...
  LAitan harkintaan.. koitan ekaks keksiä aiheita ja mietin sit onko mahkuja ja jutun juurta riittäväti... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että mielenkiintoa haastetta kohtaan riittää! :) Mietintään vaan :) Tule kertomaan mihin päätökseen päädyit :)

   Poista
  2. Kyllä mä nyt jätän tämän väliin kun tuntuu ettei flunssa kausi päästä millään otteestaan ja aikaa ei löydy kunnon suunnittelulle.. Jään kuitenkin innolla seurailemaan teidän muiden bloggailuja.. :) Tsemppiä haasteeseen!

   Poista
  3. Selvä. Kiitos kuitenkin kiinnostuksesta ja siitä, että kävit ilmoittelemassa, ettei haaste nyt sovi itsellesi tähän kohtaan. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 11. Ihan hirveästi tekisi mieli lähteä messiin, mutta nyt en kyllä uskalla mitenkään! Viimeistelen opintoja ja opinnäytetyön tekemiseen jäi kokonaista kaksi kuukautta aikaa, kun syksy meni töissä. Jaiks! Tähtään palauttamaan Iso-O:n huhtikuun alussa ja toivon todellakin, että sen jälkeen saa ottaa taas harrastuksista paremmin koppia :) Vitsit, kun nyt just blogituttaisi ihan kauheasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :/ No asiat tärkeysjärjestykseen! :) Toivottavasti opinnäytetyön jälkeen helpottaa ja saat sinäkin enemmän aikaa bloggaukselle ;)

   Poista
 12. Mä kyllä otan nyt itseäni niskasta kiinni ja lähden mukaan. Ihan hävettää kuinka vähän oikeasti tulee bloggailtua mitään ja nyt siis pyhästi vannon että ensi kuussa ryhdistäydyn!

  Mukana siis!

  VastaaPoista
 13. Vau! Tää kyllä kutkuttaa, omassa blogissa on ollut pitkään hiljaista kuin huopatossutehtaalla.. :D
  Yllytyshullu kun olen, MUKANA! :D

  VastaaPoista
 14. Mukana, tämä onkin ensimmäinen haaste mihin koskaan osallistun. Ja vaikeimmasta alottelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Tervetuloa mukaan! Toivottavasti tästä haasteesta löytyy tarpeeksi haastetta! :)

   Poista
 15. Öö..... Joo, messissä myös iloa itse tehden!

  VastaaPoista
 16. Onks pakko blogata silmukoista vai saako heittää höpöhöpöjuttua jos ei oikeesti oo mitään asiaa? Tää kuulostaa just niin hullulta et vähän tekis mieli vaikka aika ei nykyäänkään tahdo riittää edes kerran viikossa bloggaamiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aihetta ei mitenkään ole rajattu :) Eli bloggausten aihe voi olla mitä vain mieleesi tulee! :) Lähdetkö mukaan? :)

   Poista
 17. mä voisin kans olla mukana, siinä ois sopivasti teemaa kun oon osallistunut haasteeseen sokeriton maaliskuu, voisin siitäki raportoida miten päivä mennyt ilman sokeria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokeriton maaliskuu kuulostaa mielenkiintoiselta! :) Ja hauskaa, että lähdet tähänkin haasteeseen mukaan :)

   Poista
 18. Asiaa mietittyäni taidanpa sittenkin lähteä mukaan haasteeseen. Tähän mennessä olen pyrkinyt päivittämään blogia kerran pari viikossa, joskus harvemminkin, nyt otan itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäydyn!

  VastaaPoista
 19. No kyllä mäkin nyt sitten, kun kerran muutkin :)

  VastaaPoista
 20. Uskaltaisikohan sitä lähteä mukaan... Ainakin tässä olisi kunnolla haastetta! Bloggausideoita kuitenkin on jo useita muhimassa, joten nyt niitä voisi ehkä saada ruudullekin saakka. :) Mukana, siis!

  VastaaPoista
 21. Käsityöelämää on myös mukana! :)

  VastaaPoista
 22. Vastaukset
  1. Vielä ehtii hienosti mukaan! :) Lisäänkö blogisi listaan? :)

   Poista
  2. Lisää vaan! =) Voi kyllä olla, että jossain vaiheessa kuuta esitän itselleni erään "miksi" -kysymyksen ;) Mutta uskoakseni tämä voisi laittaa mukavasti vauhtia ajoittaiselle bloggaussaamattomuudelleni. Ja tässä kohtaahan on pelkästään hyötyä niistä töistä joita ei ole blogiin aiemmin saanut laitettua. ;)

   Poista
  3. Noniin, hienoa, että lähdet mukaan! :) Onpa meitä tsemppareita, jos alkaa usko loppumaan ;)

   Poista
 23. Mäkin voisin lähteä tähän :) Hmmm, ongelma vain on että kirjoitan kahta blogia, mutta josko lähtisin tällä mukaan http://iwaitfornoman.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. Mä tuun vielä mukaan. Jos tää vaikka vähän vauhdittaisi mun keskeberäisten töiden valmistumista, kun oisi oltava jotain blogattavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tervetuloa mukaan! :) Kiva, jos tämä tsemppaa keskeneräisten töiden valmistumisessakin ;)

   Poista
 25. Minä kans ukana, muutama valmis työ blogattavana, mutta siihen ne ideat jääkin. Katsotaan kuinka tässä käy =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Tervetuloa mukaan! :) Rennoin rantein vaan, ei paineita ;)

   Poista
 26. Hip hei, vieläkö ehtii ilmottautua mukaan? Villasukkavuoden Marjaana sai houkuteltua osallistumaan haasteeseen. En kyllä yhtään tiedä riittääkö juttuja tarpeeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai mukaan ehtii edelleen! :) Tervetuloa! :) Kiva saada vieläkin lisää yllytyshulluja mukaan ;)

   Poista
 27. Vieläkö uusi aloitteleva bloggari ehtii mukaan? Tälle päivälle kaksi postausta siis. huvikummussa.blogspot.fi on blogini osoite.

  VastaaPoista
 28. Voisinko aloittaa samantapaisen haasteen omassa blogissani, jos mainitsen blogisi inspiraation antajana? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toki! :) Hienoa jos kehittelemäsi haaste inspiroi sinua! :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...