lauantai 1. marraskuuta 2014

Silmukan ytimestä-haaste 11/14Liekö syynä kovaa vauhtia lähenevä synnytys, vai joku muu, mutta unohdin tyystin tehdä eilen tämän postauksen ja siitä syystä se tulee nyt vähän myöhässä. Pyydän tuhannesti anteeksi! Viime kuussa haasteen aiheena oli halloween/oranssi ja sen mukaisia hienoja töitä löytyy seuraavista blogeista:


Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:
  • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
  • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
  • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
  • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin osallistujien töitä on helpompi seurata.
  • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
  • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
  • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
  • Kun olet lisännyt valmiin haastetyön blogiisi, käythän ilmoittamassa siitä joko Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
  • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
  • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!
Tämän kuun haaste on vuodenaikaan sopivasti:

Lumihiutale

Toivotaan siis, että jos ei maa vielä ole valkoisena, eikä valkoisia haituvia putoa taivaaltakaan, niin ainakin teidän bloginne täyttyisi lumihiutaleiden inspiroimista töistä.

Ja kuten jo postauksen alussa mainitsin, synnytys alkaa olemaan jo aika aktiivisesti mielessä, eikä Pikkusaalistajan tuloon mene välttämättä enää pitkää aikaa. Tästä syystä pyydään teitä varmuuden vuoksi ilmoittautumaan haasteeseen Sinille ja kertomaan myös valmiista työstä hänen blogiin, jotta se varmasti löytyisi valmiiden töiden listalta. Jännittäviä aikoja, kun täällä elellään. 

Ihanaa marraskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...