torstai 15. tammikuuta 2015

Keskiviikon keskeneräiset 055


Ei, en ole erehtynyt viikonpäivästä. Tiedän, tänään on torstai. Halusin kuitenkin tällä viikolla näyttää, missä vaiheessa Pikku-E:n villapaita on. Ja koska aika ja voimat eivät eilen antaneet periksi kuvata eikä sen kummemmin postatakkaan mitään, päätin tehdä molemmat näin päivän jäljessä. Edennyt tämä työ ei kuitenkaan ole yli viikkoon, joten samassa vaiheessa ollaan kuin eilen tai sitä edeltävänä keskiviikkona.


On ollut mahtavaa huomata, kuinka vaivattomasti kirjoneule tälläkertaa sujuu. Langanjuoksut eivät ainakaan vielä näytä kiristävän, vaikka työssä onkin neljää eri väriä. Tiedä sitten, johtuuko kirjoneuleen helppous siitä, että neulepinta on suurempi. Aiemmin kokeilin kirjoneuletta sukkiin onnistumatta siinä lainkaan. Mutta nyt on parempi lopettaa bloggaaminen tältä erää ja tarttua puikkoihin, jos ehtisin neulomaan vaikka kerroksen tai kaksi.

Ihanaa torstaita!

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan näköstä on tulossa! <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan inspiroivasta langasta ;) Ilman sitä ois tää väriläiskä jäänyt varmaan tekemättä!

   Poista
 2. Ihanat värit ja hiljaa hyvä tulee :) Minä vielä harjoittelen kirjoneuletta, liian kireää vielä ;) Kuinkas teillä on sujunut piskuisen kanssa? Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, en ota nyt käsitöiden kanssa nyt mitään paineita. Valmistuvat kyllä ajallaan. Pikkuisen kanssa on mennyt hyvin, kiitos kysymästä. Pikkusaalistaja nukkuu yöllä 6 tunnin pätkän/pätkiä ja itsekkään en tunne oloani väsyneeksi, kun saa yöllä nukkua. Kovin hymyileväinen vauva on ja nauraa jo ääneenkin :) Kiitos ja mukavaa sunnuntain loppua sinullekkin :)

   Poista
 3. Tästä on tulossa kyllä jotain todella hienoa! Hyvät värit ja mainio kuvio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kiva tehdä välillä jotain oikein värikästä. Ja tuota kuviotakin on pitkään jo tehnyt mieli johonkin kokeilla. Nyt viimein tuli tilaisuus :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...