lauantai 6. elokuuta 2016

Neulepodcast jakso 2
Täällä blogin puolella on ollut viime aikoina aika hiljaista ja niin myös Youtube kanavallanikin. Oma henkilökohtainen elämä on ollut nyt sen verran kiireistä, etten ole jaksanut kuin pään sisäisesti panostaa kumpaankaan. Lähinnä syynä on ollut esikoisen 5-vuotissynttärit ja miehen loma. Eli menty on ja sitten kun ei olla menty, en ole jaksanut istua koneella tekstiä näpyttämässä. Myös T:n pitkään valvotut illat ja omat liian lyhyet yöunet tekevät oman osansa tähän kiireisyyden ja väsymyksen soppaan.

Podcastaaminen on kuitenkin vienyt mennessään. Se täytyy myöntää. Mietin jo tulevia jaksoja ja itseasiassa olen jo suunnitellut muutaman tulevan jakson sisältöä. Ajatuksena olisi sisällyttää jaksoihin muutakin, kuin vain valmiiden ja keskeneräisten töiden esittelyä. Mutta aika näyttää mihin tämä neulepodcasttie minut vie. Ja sanomattakin on selvää, että voimien mukaan päivitän myös blogia toivottavasti tulevaisuudessa ahkerammin.

Tällä viikolla julkaisin toisen jaksoni, joka ei ainakaan vielä ole poikinut hirveästi palautetta. Olisi todella kiinnostavaa ja ihanaa kuulla, mitä olette mieltä tästä toisesta jaksostani. Mistä tykkäsitte tai ette tykänneet? Mitä puuttui tai mitä oli liikaa? Ihan mitä vain mielessänne liikkuu nähtyänne videoni.

Oheislukemisto jaksoon 2: Sukkia, sukkia:

 Valmiina: 

Lanka: Basic, Sandnes Garn Sisu, 
Novita Nalle ja Schachenmayr Regia Active
 Puikot: 3 mm
Langan menekki: 62 g 

Ohje: Cookie A: sukkia. rakkaudella.-kirja tai Ravelry
Lanka: Regia Fluormania Color
Puikot: 2 mm
Langan menekki: 70 g
Keskeneräisenä:
Eyeblink-huivi
Ohje: Heidi Alander
Lanka: Regia Zoofari color
Materiaali: 75% villaa 25% polyamidia
Puikot: 4 mm
Lumiukko-joulusukka
Ohje: Repeat Crafter Me
Lanka: Novita helen
Materiaali: 100% akryylia
Koukku 5 mm
Väripadasta:
Crelando Meli-lanka
100% merino
värjätty Dr Oetker nestemäisellä värillä (vihreä)

2 kommenttia:

 1. Hei, katsoin sun ekat podcasti jaksot. Ihan kivat, mutta mua jäi kiinnostamaan sinun neulova miehesi. :) Voisiko joskus olla osiona "miehen töitä"?

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva, että katsoit podcast jaksoni :) kiitos juttuvinkistä. Toteutan tulevaisuudessa toiveesi :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...