tiistai 26. maaliskuuta 2013

Vauvakirjan haastetehtävä

Te jotka koskaan olette sellanneet minkäänlaista vauvakirjaa, tiedätte varmasti ne ruudut, johon pitäisi piirtää pienen ihmisen käsi ja jalka. Pikku-E:llä on Hello Kitty:llä varustettu vauvakirja, jossa on myöskin tuollaiset ruudut. Mutta niiden pienten käsien ja jalkojen piirtäminen ruutuihin onkin vaikeampaa, kuin olisin uskonut. Siksipä meillä päädyttiin tällaiseen ratkaisuun:



Kyllä, me skannasimme Pikku-E:n käden. Tämä tapahtuikin puolivahingossa eräänä iltana, kun mies korjasi
skanneritulostintamme. Poika oli äärimmäisen kiinnostunut skannerista ja mies näytti kasetin mallisella puhelimenkuorellaan, kuinka skanneri toimii. Siitä se ajatus sitten lähti. Seuraavaksi Pikku-E:lle näytettiin, että skannerilla voi skannata myös käden. Ja kun mies oli skannannut kätensä uskalsi Pikku-E:kin laittaa kätensä skannerin väliin. Hieman liian malttamaton poika oli, joka näkyy hiukan erikoisissa sormen päissä, mutta se näyttää vain pojan luonteen :)

Miten teillä on ratkaistu vikkelien lasten kohdalla tällaiset vauvakirjojen asettamat haasteet? :)

6 kommenttia:

  1. LOISTO idea... miksei itse tajunnut tuota =)

    VastaaPoista
  2. Meillä otettiin sormiväreillä hiljan kädestä kuva, muuten me ei ihan pienenä olla otettu tai oon yrittäny piirtää joo... -Helinä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, noi sormivärit olis olleet toinen vaihtoehto, mutta ajankohta olis tosiaan ollut paljon myöhemmin. Nyt vielä sanon kiitos ei niille :D

      Poista
  3. Meillä on vielä kyseinen sivu typötyhjä :) Eiköhän me joku kikka keksitä! Kun ei sitä skanneriakaan kotoota löydy... Hienolta näyttää tuolla tyylillä otettuna kyl :) Ehkä joskus kun poju nukkuu niin vois irtopaperille koittaa saada piirrettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea kädenpiirtoon :) Toivotaan että onnistuu :) Ja jos ei onnistu, niin varmasti keksit jonkun kikan ;)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...