keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 036


Kuten Virkkuria esitellessäni totesin, innostuin kirjassa esitellyistä tuotemerkki-ideasta, jolla työhön saadaan viimeistelty jälki. Olenkin mielessäni suunnitellut omaa tuotemerkkiä ja tänään päätinkin viimein kokeilla, miten idean toteuttamisessa kävisi. Koska en löytänyt sopivan väristä kirjontalankaa, hieman väärän sävyinen vihreä Novita Miami sai kelvata. Tuotemerkki jäi kuitenkin vain kokeiluasteelle, sillä totesin ympyrän olevan liian vaikea kirjoa. Tämä keskeneräisyys jää siis ideana pään sisään muhimaan :)

4 kommenttia:

 1. Kokeilehan tälleen...
  Saat JUURI MINKÄLAISEN HALUAT!
  -tulostin käyttöön.

  http://hrkdesign.blogspot.fi/2012/06/tee-oma-tuotemerkki.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos vinkistä! :) Tätä pitää tosiaan kokeilla :)

   Poista
 2. Näyttipä mielenkiintoiselta ja tuo turkoosi väri iski heti silmään ;) Mukavaa loppuviikkoa sinulle, kuinkas virkkailut ja muut sujuneet? onko niskat jo kunnossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että herätti mielenkiintoa :D Pitää ideaa vielä kehitellä hieman ja lähteä sitten uuteen yritykseen :) Niin ja kiitos kysymästä, käsityöt etenee rauhalliseen tahtiin :) Menossa on blogin synttäreitä ajatellen tehty työ ja siksi en ole pahemmin tämän hetken työtä esitellyt. Niskatkin on onneksi jo kunnossa ja suht rauhallinen neulonta-/virkkailutahti on pitänyt jumin poissa :) Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle! :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...