perjantai 3. tammikuuta 2014

Lahjottu neuloja
sukkia. rakkaudella
Kirjoittanut: Cookie A
Minerva 2012

Väri: harmaa-l.valk 090
Puikot: 4 mm
Langan määrä: n.100 g = n. 200 m
Langan tiheys: 18s = 10 cm, 26 krs = 10 cm

Nyt olisi loppujen blogin teemaan sopivien joululahjojen esittelyn vuoro. Tätä neulojaa hemmoteltiin ihan urakalla jouluna! Lahjakääröistä paljastui nimittäin sukkia. rakkaudella.-kirja, jota ihastelin jo alkusyksystä ja lisäksi kaksi kerää Novitan 7 Veljestä Nostalgia-lankaa.

Sukkia. rakkaudella.-kirja on täynnä ihania ohuilla langoilla tehtävien sukkien ohjeita. Tuntuu, että kirjaa selatessa siihen ihastuu kokoajan syvemmin ja on lähes mahdotonta päättää, mistä aloittaa. Minä onneksi
löysin ohjeen, jolla luultavasti aloitan. Samalla ajattelin kokeilla, miten sukkien pintaneulekuviot näyttävät kirjavalla langalla, sillä muutama kerä Shachenmayr Regia Zoofari Color-lankaa on vielä parissa eri värissä jäljellä. Tätä projektia todellakin odotan innolla!

Nuo kaksi kerää Novita 7 Veljestä Nostalgia-lankaa aion käyttää ainakin pipon tekemiseen. Luultavasti lankaa jää vielä ylikin. Sukkien teossa olen tällä hetkellä tykästynyt juurikin ohuempiin lankoihin, mutta onneksi sukkalankoja voi käyttää muuhunkin, kuin sukkien neulontaan!

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Cookie A:n kirja on kyllä aivan mielettömän ihana - pukki muisti minuakin samaisella kirjalla. Todella kauniita malleja ja hyvät ohjeet (ja ne herkulliset kuvat!). En millään malttaisi pysyä housuissani, kun pitäisi vain päästä neulomaan ohuita sukkia kirjan ohjeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kuvat jo vievät mennessään :D Toivottavasti me molemmat päästään pian neulomaan kirjan ohjeilla ;)

   Poista
 2. Onpas sinua hemmoteltu :) Itselleni vielä tuntematon kirja, mutta eiköhän tule vielä tutuksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hemmoteltiin :) Kannattaa tosiaan tähän kirjaan tutustua ;)

   Poista
 3. Vielä syksyllä en olisi ymmärtänyt, miten kukaan voi neuloa ohuella langalla sukkia tai mitään muutakaan. Nyt loppuvuodesta tein kahdet sukat Nalle-langasta ja muitakin ohuita lankoja voisi kokeilla! Uteliaana jään odottamaan, mitä saat valmiiksi kirjan ohjeilla! Itse en ole tuota kirjaa missään päässyt edes selaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tein loppuvuodesta sukkia Nalle lankaa ohuemmista langoista ja tykästyin heti :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla ohuita lankoja ja hankkia tämä kirja jostain käsiinsä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...