keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Keskiviikon keskeneräiset 045


Onko joku ihmetellyt mihin Keskiviikon keskeneräiset-postaussarja on jäänyt? Onko joku peräti kaivannut sitä? No halusittepa tai ette (hihi) täällä se taas on! Edelleenkään sarja ei tule joka viikko, mutta silloin tällöin on mukava vilautella, mitä puikoilla oikein on. Varsinkin silloin, kun käsityön valmistuminen kestää loputtoman pitkään, niinkuin nyt. Vuoden vaihde vei johonkin kovan neulonta tahdin, sillä olen tikutellut näitä pitsisukkia jo kohta kuukauden päivät. No, ei hötkyillä, kyllä sitä rauhallisemminkin valmista aikaan saa. Saahan?

6 kommenttia:

 1. Kyllä, rauhallisestikin saa valmista aikaan. Ei se maali, vaan se matka!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kolme sellaista työtä kesken, joissa tuntuu että en saa niitä koskaan valmiiksi. Olis niin paljon muuta jo mielessä mitä haluaisin tehdä. Puikot on ja langat mutta jos nyt aloitan uutta, mitenkähän siinä sitten mahtais käydä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä voi käydä aika hullusti :D Itsellä ei ihme kyllä ole tuota aika yleistäkin neulojien ongelmaa, vaan työ on pakko saada valmiiksi ennenkuin aloitan uutta :) Joskus olen jopa ajatellut, että pitäisi liittyä tuollaiseen "Kesäyöstä talviyöhön"-haasteeseen, jotta olisi niitä keskeneräisiäkin töitä minullakin :D

   Poista
  2. No tässä on se hyvä puoli että voi vaihdella niin ei kyllästy puurtamaan vaan sitä yhtä. Mulla ei oikein ole sitä kärsivällisyyttä vaikka kaikki niin luuleekin. Piti virkata semmonen torkkupeitto..virkkasin kaks palaa. En aio tehdä enempää. :)

   Poista
  3. Tuo vaihtelevuus tuossa on varmasti se hyöty :) Pelkään vaan, että valmistuisikokaan, jos jättäisin jotain kesken. Joskus jos jotain isompaa neulon, niin sitten voisi tuo monen työn yhtäaikaa tekeminen olla ajankohtaistakin :)

   Syksyllä muuten jätin yhden sukkaparin kesken. Sain siis syksyllä valmiiksi yhden sukan ja tänä vuonna aloitin toista. Siitä jälkimmäisestä sukasta tuli liian pieni, joten purin koko sukan ja aloitin tällä uudella ohjeella ja kaksi sukkaa yhtäaikaa-tekniikalla :D

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...