keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Instagramista ja hiljaisuudesta

Tuli huhtikuu ja Silmukan saalistus-blogiin laskeutui hiljaisuus. Täällä vaivaa suuri väsymys ja niskajumitus. Käsityöt on toistaiseksi pannassa ja oikein mitään arjen pyörittämistä kummempaa ei jaksaisi tehdä. Toivotaan kuitenkin, että lähestyvä kesä saa minut heräämään myöhäisiltä talviunilta, hih. Kiitos suuresti kommenteista, joita blogiin on putoillut, yritän pureutua niiden kimppuun nyt heti. Ja kiitos kärsivällisyydestä blogin hiljaisuuden suhteen!

Lisäksi haluaisin vielä informoida, että Silmukan saalistus löytyy nyt myös Instagramista. Sinne tulee varmasti lisäiltyä paljon sellaisiakin kuvia, jotka eivät tänne blogiin asti päädy, joten liittykäähän seuraamaan silmukansaalistus Instagram tiliäni. Jonkinlaista linkkiä asiaan liittyen tulee sivupalkkiin, kun tämä talviuni loppuu.

Virkeää keskiviikkoa teille muille!

13 kommenttia:

 1. Voihan niskajumi ja väsymys, jaksamista ja PALJON aurinkoa päiviisi :) Kyllä se väsymys jossain vaiheessa menee ohi, meillä kaikilla ;) Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) Kyllä tämä jossain vaiheessa tosiaan helpottaa. Hyvää viikonloppua sinullekkin!

   Poista
 2. Justiinsa eilen mietin, että missä mahdat olla, että onhan kaikki hyvin.
  Talviunet on hyvät, eikä niitä tarvi nukkua talvella. Täällä myö ootellaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, että olet kaipaillut! <3 Hyvä kuulla, että odottelette :) Kyllä tämä talviuni jossain kohtaa helpottaa! :)

   Poista
 3. Eiköhän tuo maaliskuu imenyt vähän jokaisesta mehut ;) Nou hätä, täällä odotellaan rauhassa, ei ole kiire :) Tärkeämpää on tajuta levätä väsymyksen iskiessä kuin koittaa hoitaa kaikki vähän vähemmän tärkeät hommatkin täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, maaliskuu oli aika rutistus! Ihana kuulla, että ei tällä bloggaamisellekaan niin kiire ole :) Otan nyt ihan omaan tahtiin :)

   Poista
 4. Lepotauko on joskus paikallaan ja nyrkkeilysäkin kanssa nyrkkeily auttaa jumittuneisiin hartialihaksiin. Väsymykseen ulkoilma tekee ihmeitä ja ennenkaikkea on annettava itselleen lupa olla tekemättä yhtikäs mitään. Olla välillä joutilas. Piristäviä kevätpäiviä ja uutta energiaa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, välillä pitää vain saada evätä :) Tuota nyrkkeilysäkkiä en olekkaan kokeillut! Voisi joskus kokeillakkin, kiitos vinkistä :)

   Poista
 5. Sateenkaaren väreillä vastattu silmukan ytimestä haasteeseen :)

  VastaaPoista
 6. Oi, mielenkiintoista! :) Tulen kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin suoriuduin! Hyvää vappua! http://neuloojapurkautuu.net/2014/04/sateenkaari.html

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...