torstai 20. marraskuuta 2014

Magic Yarn Ball 2014

Taas on se aika vuodesta, kun me Sinin kanssa jo melkein perinteisesti vaihdamme keskenämme kerät lankaa, joiden sisään on piilotettu kaikkea kivaa, hyvää ja ehkä hyödyllistäkin. Sinille lähettämäni kerä oli tänä vuonna hieman yksitoikkoinen, mutta syytän siitä täysin loppuraskauden aiheuttamaa ajatuksen hitautta. Kerän sisällön näette Pipon ytimestä-blogissa. Ulkoa se näyttää tältä:


Ja sitten siihen Sinin minulle lähettämään kerään, joka muuten mahtui kuin mahtuikin postilaatikkoon. Kerässä oli taas kaikkea ihanaa ja kekseliästä. Tietysti pitää myös mainita, että lanka on aivan ihanaa merinoa, jota itselläni ei vielä liiaksi ole. Väri ei kuvissa pääse aivan edukseen, kiitos pimeän syksyn ja keinovalon. Ehkäpä langan väri tulee paremmin esille sitten, kun se on tikuteltu lopulliseen muotoonsa. Suunnitelma on nimittäin jo mielessäni.


Tämän kertainen kerä sisälsi siis nappien, karkkien ja muun mukavan lisäksi Sinin itsensä tekemiä ihania fimo-askarteluja. Kiitos siis Sinille! Tämä otetaan ehdottomasti uudestaan taas ensi vuonna. Toivottavasti itseltäkin löytyy silloin inspiraatiota monipuolisempaan kerän sisältöön.

Ihanaa torstaita!

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...