sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Silmukan ytimestä-haaste 2/2015


Sinne meni tammikuu ja muutamia haastetöitä pomppi ilahduttamaan meitä ja muita. Viime kuun aiheenahan oli siis pallo. Kekseliäisyyttä riitti taas kerran teillä haasteesta innostuneilla ja saimme ihastella kaikkea kirjoista askarrelluista palloista tietokonepiirroksiin. Näitä hauskoja oivalluksia löydät seuraavista blogeista:


Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:

 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
 • Kun olet lisännyt valmiin haastetyön blogiisi, käythän ilmoittamassa siitä joko Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!
Ja kuten ennenkin tähän aikaan kuusta, on tänäänkin aika julkaista tämän kuun haasteen aihe. Ja sehän on:

Nuotti

Inspiroitukaa siis aiheesta. Päätimme Sinin kanssa, että nuotti aiheeseen sisältyy kaikki nuotteihin liittyvä, siis myös esimerkiksi nuottiavaimet. Jälleen on vain mielikuvitus rajana.

Inspiroivaa helmikuuta!

9 kommenttia:

 1. Heippa! Mattimyöhäinen ilmoittautuu tammikuun pallo-haasteen suorittaneeksi. Blogissani: http://aarreaukusti.blogspot.fi/ --> huovutettuja palloja. Lähden mukaan myös helmikuun haasteeseen. :)

  VastaaPoista
 2. Tulen kurkkaamaan pallotyötäsi :) Tervetuloa myös tämän kuun haasteeseen :)

  VastaaPoista
 3. Mukana taas! Vielä ei ole mitään valmista ideaa, mutta enköhän minä jotain tässä kuukauden aikana keksi.
  http://patalappumania.vuodatus.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sainpa viimeinkin aikaiseksi laittaa tonne blogiin kuvan valmiista projektista. Tuolta voi käydä kurkkaamassa: http://patalappumania.vuodatus.net/lue/2015/02/nuottiratti

   Poista
 4. Hei! Helmikuun nuotti-haaste selätetty. Löytyy blogistani: www.aarreaukusti.blogspot.com :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...