keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Talvisukat


Muita ihanian Talvisukat
Lanka: Basic, Sandnes Garn Sisu, 
Novita Nalle ja Schachenmayr Regia Active
 Puikot: 3 mm
Langan menekki: 62 g 


Hiphei! Viimein minäkin olen saanut ensimmäisen Kevään keskeneräiset-haastetyön valmiiksi. Haasteesta lisää löydät täältä. Mahtavaa, kuinka moni on lähtenyt tähän mukaan. Muutamat ovat saaneet töitä valmiiksi ja hienoja käsitöitä olemmekin saaneet ihastella. Tsemppiä kaikille haasteessa mukana olijoille ja tervetuloa uusille osallistujille!


Innostuin siinä, missä moni muukin, neulomaan Muita ihanian Talisukat. Niska-hartiaseutukipujen vuoksi tosin aloitin sukat jälkijunassa. Sain kuin saikin sukat kuitenkin valmiiksi. Sekä varresta, että teräosasta jätin molemmista yhden kirjoneulekuvion pois, jotta sukat olisivat 4-vuotiaan jalkaan sopivat. Hieman isot niistä kuitenkin tuli, mutta kuten E totesi, niissä on hyvin kasvunvaraa.


E yllätti minut muuten täysin, ollessaan minulle sukkamallina sukkia kuvatessani. Tästä oltiin juteltu jo niiden ollessa kesken ja poika lupautui mielellään sukkamalliksi. Kauan ei kuvauksissa mennyt, sillä poika pysyi hienosti paikallaan ja sain kuvista riittävän tarkkoja. Tässä ehkä helpottajana toimi Katsomosta pyörimään laitettu Chugginton. Mutta yhtä kaikki, mainio sukkamalli.

Löytyykö muita Talvisukkien neuloneita?

6 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...