tiistai 22. tammikuuta 2013

Jarruta Pikku-E!


Viime talvena, joka oli Pikku-E:n ensimmäinen, villasukat olivat ahkerassa käytössä. Kesän aikana tapahtui jotain. Poika oppi nimittäin kävelemään heinäkuussa, ennen ensimmäitä ikävuottaan. Syksyn tullessa ja iltojen pimetessä huomasin, että villasukat ovat kertakaikkiaan liian liukkaat sukat pienelle menijälle. Nyt Pikku-E jo juoksee ja villasukkaongelma on vain kärjistynyt. Ennen joulua muistin, että on olemassa sukkiin laitettavaa jarruainetta.


Oikea kirjoitusasu olisi ollut "Beezz", mutta käy se näinkin :)


Viime viikolla viimein poikkesin hakemaan jarruainetta. Sen levittämisen helppous yllätti minut täysin! :) Aineesta on pullon suipon suun ansiosta helppo muodostaa erinäisiä kuvioita ja sillä pystyy jopa kirjoittamaan. Mahtavaa!Nyt ei tarvitse Pikku-E:n enään liukastella :) Vielä kun sukkia malttaisi pitää jalassa :)

P.S. Jarruaineen nimi on Sock Stop.

P.P.S. Tervetuloa uusille lukijoille! :)

8 kommenttia:

 1. Kiva oivallus! Kyllähän mie periaatteessa tiesin tän vinkin, mutta en olisi kyllä enää muistanut... Parin vuoden takaisessa Vauva -lehdessä vinkattiin, että kankaalle tarkoitetuilla kohoväreillä (sai ainakin ennen myös Tiimarista?) pitäisi olla sama vaikutus sukanpohjiin?

  Jarrusukat voisi tehdä itsellekin, meillä kun on alakerrassa mielettömän liukas laminaattilattia ja olo on välillä kuin luistinradalla. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä :) Tuota kohoväriäkin voisi kokeilla joskus, kun tuo pullo tyhjenee :D

   Ja tokihan jarrusukat sopii aikuisillekkin :) Itselläni oli joskus jarrusukat mallia Lidl, mutta niistä irtosi silikonia lattiaan, jonkajälkeen muut liukastelivat :/

   Poista
 2. Minulla juuri tulossa tälläiset villasukat herralle, on niin kova vauhti :D ja pysyy pikku varpaat lämpiminä! Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sielläkin puuhataan tällaisia ja ollaan vauhdissa :D

   Poista
 3. Tuohan on mahtavaa ainetta, en ole moisesta kuullutkaan !
  Kiitos kommentistasi, kiva kun eksyit blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin on mahtavaa ainetta :) ja sinun blogiisi oli ilo eksyä ihastelemaan kauniita käsitöitä :)

   Poista
 4. Todella ihana idea itselle tai lahjaksi! Söpöjä sukkia! Täytyypä alkaa tekemään. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...