perjantai 26. huhtikuuta 2013

Aivastusvaroitus!


Kuten jotkut ovat ehkä huomanneet, tälläviikolla ei tullut Keskiviikon keskeneräisiä. Muutenkin blogi on ollut kovin hiljainen koko viikon. Selitys on yksinkertainen: keuhkokuume. Jouduin sen valtaan alkuviikosta ja se työnsi minut syvälle sängynpohjaan. Antibioottikuuri on alkanut jo purra ja tänään vietinkin ensimmäisen täysin kuumeettoman päivän :) Kuinka ihanaa onkaan, kun ei palella ja kun olo on jotain muuta, kuin jyrän alle jääneellä.

Tiistaisen päivystysmaratonin (siellä meni 5 tuntia ja suurinosa siitä oli odottelua) jälkeen postilaatikkoon oli saapunut (mukamas) rumat sukat :) Ne ovat ihanat, eivät rumat :) Tulette näkemään ne, niinkuin myös minun tekemäni rumilukset Neuloo ja purkautuu-blogissa. Ilmoittelen heti kun sukat ovat esillä :)

Käyttäjänimenikin ehdin muuttaa ennen keuhkokuumetsunamia. Taas ollaan silmukan saalistaja :) En tiedä miksi, mutta tällainen blogin nimeen sopiva käyttäjänimi tuntuu luonnollisemmalta, kuin oma nimeni :) Maijaksi saa edelleen kutsua, en siitä tietenkään pahastu :)

Ja uusi lukijakin on ihanaan lukijoiden joukkoon saapunut! :) Tervetuloa Anette Bolodin! :) Ja kiitos kaikille lukijoille (myös niille joiden kuvake ei oikeassa sivupalkissa näy) mukana pysymisestä! :) Käsitöitä alan tehdä taas, kun voimat antavat myöden. Ja ensi viikolla paljastuu yksi ihan mahtava ylläripylläri, josta olen niin tohkeissani :) Mutta malttia malttia ;)

2 kommenttia:

  1. :) Onneksi sairaus alkaa olla selätetty! Iloista ja tervettä jatkoa...!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...