keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 027

Rumat sukat lähtivät kohti uutta omistajaansa eilen ja pääsiäisenä puikoille hyppäsi uusi työ. Tästä olen erityisen innoissani, enkä vähiten sen värikkyyden vuoksi. Vinkkinä että tästä tulee jotain millä on silmät ja hampaat ;)


P.S. Muistikirjamaaliskuu jäi valitettavasti minun osaltani kesken. Julkaisematta on vielä muutama sivu, mutta enempää en ehdi niitä tehdä. Tuntuu että tekemistä on niin paljon, että jostain on pakko karsia. Olkoon se nyt siis Muistikirjamaaliskuu, kun se maaliskuukin jo meni.

Keskeneräinen valmiina:

5 kommenttia:

 1. Joku monsteri sieltä on tuloillaan :)
  Mulla ollu paljon mielessä jonkun ihanan pehmolelun tekeminen. Yrittänytkin olen, ilman ohjeita. Ja jäänyt tietty kesken. Pitäis jotain kivaa puuvillalankaa saada ni sitte siitä voiskin saada jotain aikaiseks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monsterihan sieltä on tosiaan tulossa! :) Niin ja voisin vinkata, että itse oon tykännyt tehdä pehmoleluja tuosta Novitan Miamista, jota siis tässäkin työssä olen käyttänyt. On mielestäni paljon kivempaa tehdä ja mukavamman tuntuista kun puuvilla lanka :)

   Poista
 2. Tosi rempseät värit oot ainakin valinnu! ;D Miulla on pien aavistus mitä tästä ehkä tulee... :9 Sait muuten haasteenkin! http://piponytimesta.blogspot.fi/2013/04/viiden-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Ihanaa tehdä pitkästäaikaa jotain värikästä! :) Ja kiitos haasteesta :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...