keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Silmukan ytimestä-haaste 5/2013


 Tässä on nyt kihisty innosta jo parinviikon ajan. Vappua on odoteltu varmaan enemmän kuin koskaan, mutta ei suinkaan vapun itsensä takia. Syy on enemmänkin siinä, että Pipon ytimestä-blogin Sini ja minä löimme langantäyttämät päämme yhteen ja kehittelimme kaikille käsillätekijöille oman haastee.

Kyse on siis tästä:
 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimessä tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin toisten osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.


Ja kuukauden haasteen aihe on:


 LINTU
 

Nyt vaan kaikki halukkaat ilmoittautumaan ja inspiroitumaan!

15 kommenttia:

 1. No kyllä! Minäminäminä! (Oon siis mukana) :)

  VastaaPoista
 2. Tämähän on mainio idea! Hmmm... ehkä jotain juuri tällaista olen minäkin kaivannut, kun käsityöinspis on jäänyt viime aikoina vähän muiden touhujen jalkoihin. Tämä vaikuttaa juuri hyvältä herättelijältä! :) Osallistun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kysyntä ja tarjonta kohtaa :) Tervetuloa mukaan! :)

   Poista
 3. Mahtavaa, ja varmasti minäkin osallistun :) kiitos !! :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin tahdon! Osallistua! :)

  VastaaPoista
 5. Ompas kivaa huomata miten hyvin meidän haaste on otettu vastaan! Mie joudun pitämään kovaa tahtiä että saan päivitettyä osallistujalistaa omaan blogiin :D Kaikki tuntuu ilmottautuvan tätä kautta,mut ei se mitään! Pääasia että ilmottautuu ja on mukana! :D

  VastaaPoista
 6. Kysymykseen saako mut lisätä osallistujalistaan kuukauden haasteeseen, vastaan Jes! Alunperin ajattelin, ettei mitään lintuisaa irtoa, mutta siinä se sitten pönötti :) Loistavaa, että olette tällasen haastekässäilyn pistäneet pystyyn, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun osallistuit haasteeseen :D On todella kiva kuulla että tämä meidän haaste on tuottanut myös sinulle iloa :)

   Poista
 7. Tahtoo myös osallistua haasteeseen! :) Lintuihmisiä kun oon muutoinkin ;) T:Tami

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...