lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lankalauantain lankatyö

Hyvää lankalauantaita teille ihanat! Nyt on tullut se aika. Siis aika viimein paljastaa mysteerityö :) Työ on menossa ihanalle siskolleni. Alkuvuodesta mieleeni tuli, etten ole koskaan antanut siskolleni syntymäpäivälahjaa. Päätin siis, että tämä asia pitää korjata. Mielessäni oli pitkään pyörinyt ajatus tuubihuivista ja aloinkin etsimään ideoita. Löysinkin tämän ihanan ohjeen KOTO-blogista. Ohjeesta poiketen, tein kaikki huivit ainaoikealla, sillä langat olivat itsessään niin erilaisia.


Palmikkohuivi
Lanka: Novita Crystal, efektilankaa, akryylilankaa
Puikot: 6mm

Esiintyi Keskiviikon keskeneräisissä 017, 018, 019, 020 ja 025


Oikeastaan oma tuubihuivi-historiani on aika lyhyt, sillä tämä on vasta toinen tuubihuivi, jonka olen tehnyt. Omaan makuuni tästä tuli hieman paksu, niinkuin ensimmäisestänikin. Ehkä jatkossa osaan valita langat ja etenkin silmukoiden määrät paremmin :) Toivottavasti tämä kuitenkin lämmittää uutta omistajaansa :)


P.S. Torstaina tuli ostettua ihania lankoja seuraavaan työhön, joka hyppää toivottavasti pian puikoille! :) Langat ja valmistuvan työn esittelen myöhemmin :)

7 kommenttia:

 1. Hauska huivi!
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa ja uusien projektien kimppuun vaan! :) Itte oon, toivottavasti väliaikaisesti, kadottanut inspiksen käsitöiden tekoon.. Noh ehk ens viikolla taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Toivottavasti isnpiraatio käsitöihin palaa pian! :)

   Poista
 2. Onpa erikoisen ihanan näköinen huivi, olisi kiva nähdä miltä se näyttää kaulalla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En huomannut valitettavasti ottaa huivista kaulalla kuvaa :/

   Poista
 3. Hieno lopputulos.ei olis arvannut mitä mystistä tulee!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...