lauantai 20. heinäkuuta 2013

Hyvästi murtumaneitsyys!


Tarkoitus oli esitellä teille uutta hiustyyliäni, mutta toisin kävi. Aamupäivällä, kun mielessäni oli imurin kaivaminen siivouskaapista, astuin huolimattomasti oikealla jalallani, tarkalleen jalkapöydän ulkosyrjällä. Kuului napsahdus ja alkoi tajuton kipu. Hetkeä myöhemmin jalka alkoi turvota kipukohdasta. Parturikäynti vaihtui päivystyksessä istumiseen. Noin 1,5:n tunnin odotuksen jälkeen pääsin lääkärin vastaanotolle, joka passitti minut heti röntgeniin. Kuvista selvisi, kuten jo ehdin epäillä itsekkin, että pikkuvarpaan luu oli murtunut.

Jalkaan pistettiin liimaside ja kepit lähtivät mukanani päivystyksestä. Hyvä puoli on tietysti se, ettei murtunut raaja ollut käsi, joten neulominen ja virkkaus onnistuu edelleen :)

Niin ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun minulta murtui mikään kehoni luu, joten tällainen oli minun murtumaneitsyttarinani.

Parempaa viikonloppua teille!

21 kommenttia:

 1. Voi että, hurjasti paranemisia nyt sinne! :) Osaavat kuulemma olla todella kipeitä nuo. Jännityksellä odotan milloin mulla murtuu joku varvas, kun aina lyön niitä joka paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli kipeä, mutta liimasidos ja se, ettei tarvinnut laskea painoa kipeälle jalalle auttoi jo paljon :) Toivottavasti et ikinä murra varvasta!

   Poista
  2. Niin ja kiitos tsempeistä, yritän parantua :)

   Poista
 2. Paranemisia! Todellakin, jos hyviä puolia etsii, niin neulonta onnistuu. Näin muuten viime yönä unta, että tein neulegraffitin ja osallistuin haasteeseen. Mitään en ole oikeasti asian eteen tehnyt.. En tiedä uskaltaako ja ehtiikö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tästä parannuta :) Aika hieno uni sulla :) Taitaa meidän haasteet olla aika hyviä, kun uniinkin pääsevät ;)

   Poista
 3. Voi ei, pikaista paranemista! Miultakaan ei oo (vielä) murtunu koskaan mitään, mut tässä ku vanhemmaks tulee nii luut senkun vaan haurastuu... Pitää alkaa harjotella jo keppien kans kävelyä ettei tuu ihan shokkina sit :D Kauheen helposti kyl murtu :O Ite huomaan seisovani aina esim tiskatessa jalkojeln ulkosyrjillä jostain syystä. Pitää varmaan yrittää lopettaa moinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on ihan sama, että paljon oon jalkojen ulkoreunoilla varsinkin nuorempana seisoskellut, nykyäänkin vähän :) Pienestä murtu kyllä. Tarvii varmaan hakea jotain kalkkitabletteja, että luut vahvistuis :D

   Poista
 4. Oho. Imurin hakeminen kaapista voi siis olla vaarallista. Taidanpa jättää tänään imuroimatta.. =D Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä :D Siivoamisen ajatteleminen on vaarallista :D Kiitos, enköhän tästä parane :D

   Poista
 5. Auts, onneksi ei sen pahemmin käynyt. Tärkeintä että kädet ja pää toimii :) leppoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tärkeimmät toimii :) Kiitos, yritän olla leppoinen ;)

   Poista
 6. Paranemista! Mulla meni murtumaneitsyys sillain 'kivasti', että murtuma näin reilun 9 kk:n jälkeen vaivaa edelleen :(. Jos siivoaminen on vaarallista, niin niin on myös hauskanpito lasten kanssa! Eli hoplop:ssa liu'uin mäkeä ja rysähdin persiilleni ja mursin häntäluun. Edelleen on monissa tilanteissa pirun kipee, eikä sille voi yhtään mitään. Ottaa edelleen pattiin, että näin kävi. Mutta onneksi joku hälytyskello ennen mäkeä soi, kun kielsin tytärtä laskemasta mäkeä, kun se näytti niin hurjalta. Mieluummin mulla loppuelämän vaiva ku tyttärellä!

  VastaaPoista
 7. Voi ei... :( Toivottavasti paranee pian. Itselläni on aikanaan ollut murteella selkä,olkapää ja käden pikkurilli ;) Ikäviä kyllä. Koitan saada piakkoin neulegraffitin valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan niin. Hui, aika monta paikkaa olet murtanut! Jee, kiva nähdä millaisen neulegraffitin olet tehnyt :)

   Poista
 8. Shilla laillad! ..Kökkö juttu kyllä. Toivottavasti se paranee kunnolla! (Yleisö pyytää kuvia uudesta latvasta, kun pääset kampaajalle saakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan juu :) Latvakuvia tulossa sitten kun latva saa uuden käsittelyn ;) pelkään tosin että siihen menee vielä pitkän aikaa :/

   Poista
 9. Voi ikkävyyksien ikävyys, mutta toivottavasti piakkoin paranee :) Itsekkin vielä murtumaneitsyt, saa nähdä milloin siihennkin joutuu vai säästyisikö kokonaan? ;) Mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toivottavasti sun murtumaneitsyys pysyy :) Eiköhän tämä tästä. Illat ja alkuyöt ovat olleet kivulianta aikaa päivän aikana kerääntyneen turvotuksen takia, mutta suurinosa päivästä on onneksi kivutonta aikaa :) Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle! Kiitos tsempeistä :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos :) Vointi on menossa parempaan päin pikkuhiljaa :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...