maanantai 1. heinäkuuta 2013

Silmukan ytimestä-haaste 7/2013


Wau! Taas te lähditte sankoin joukoin mukaan Silmukan ytimestä-haasteeseen. Kiitos, kiitos, kiitos ihan jokaiselle osallistujalle! :) Vaikka tämä haaste on edelleen hyvin rento mieleltään, haluaisin listata tähänkin postaukseen edellisen haasteen tiimoilta valmistuneet työt.

Kesäkuun aihe oli rusetti. Aihe kirvoitti monet tekemään koruja, mukaan lukien Sinin ja itseni, mutta myös monenlaisia muitakin oivalluksia haasteen aihe loi. Valmiita töitä löytyy seuraavista blogeista:
Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:
 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin toisten osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
Ja heinäkuun haasteen aihe on:

 

 

Neulegraffiti


Te, jotka ette neulomisesta perusta, voitte ottaa haasteesta vain tuon "Graffitti"-sanan ja inspiroitua sen kautta. Älkää kuitenkaan menkö oikeita graffitteja mihinkään tekemään, emme kanna siitä vastuuta :)

Ja sitten vain kaikki halukkaat ilmoittautumaan ja inspiroitumaan! :)

P.S. Ja jos haluat haastaa itseäsi vielä lisää "Anna hyvän kiertää"-käsityöhaasteessa on vielä tilaa! :)

12 kommenttia:

 1. Heinäkuu pitää skipata, koska tämä on täysin pyhitetty KYHille enkä saa niistä töistä graffitia aikaiseksi :(

  Noh, ensi kuussa taas! :)

  VastaaPoista
 2. KÄÄK, mietin pähkäilin ja päätin olla rohkea ja kokeilla itselleni jotain ihan vierasta. Mitään suurta ja ihmeellistä ei siis kannata odottaa, mutta mukana ollaan :D apua !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tervetuloa :) Ei tarvitsekkaan olla mitään suurta ja ihmeellistä, pääasia että inspiroidut :D

   Poista
 3. Mukana ollaan! Ensin ajattelin etten keksi mitään graffitia,mutta sitten sain idean :)

  VastaaPoista
 4. Ja valmista tuli: tsisiskot.blogspot.fi/2013/07/silmukan-ytimesta-haaste-neulegraffiti.html?m=1

  VastaaPoista
 5. Ppssssttt... Tästä puuttuu Silmukan ytimestä- tagi :) Huomasin kun selailin vanhoja haasteita tuon tagin alta ja tää jäi uupumaan. Nyt on miunkin postauksiin päivitetty valmiiden töiden blogit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En ollutkaan huomannut tätä :D Hyvä, että on kaksi silmäparia, niin homma pysyy kasassa :D

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...