torstai 18. heinäkuuta 2013

Toiset synttärikutsukortit

Eilen Keskiviikon keskeneräisissä esittelin teille mysteerisen työn valmisteluja. Tarvikkeistä syntyi Pikku-E:n 2-vuotissyntymäpäiväkutsukortit. Toisin kuin eilisessä postauksessa esittelin, askartelusilmät ja huopa jäivät käyttämättä, koska ne eivät mielestäni sopineet sitten kuitenkaan lopputulokseen.

Mietin pitkään, liimaisinko korttiin vain Pikku-E:n itsetekemän taideteoksen vai kehittelisinkö jotain muuta. Päädyin siihen johonkin muuhun. Pojan luovuus ei kuitenkaan jäänyt syrjään, vaan toteutin kortit samalla periaatteella, kuin tämän vuoden äitienpäiväkortit. Pikku-E siis piirsi turkoosille ja vihreälle paperille ja väritetyistä kohdista leikkasin, pyöreää lasia apuna käyttäen hymyilevän hyönteisen pään. Piirsin ötökälle silmät ja suun ja rajasin hieman päänmuotoa. Napit liimasin liimatipoilla ja piirsin tuntosarvet niiden ympärille. Vielä kukat ja "kutsu"-teksti ja kortti olikin jo valmis.

Kortin taakse valikoitui runo:

Kasvan kokoajan isommaksi
Täytän vuosia jo kaksi
Sitä haluan juhlia kanssa sun
Tule siis luokseni mun

Esiintyi Keskiviikon keskeneräisissä 038

11 kommenttia:

 1. onpas veikeät kutsukortit! Ihana idea yhdistää jotain lapsenkin tekemää joukkoon! =)

  VastaaPoista
 2. HA HA! Loistava!
  Tolla idealla tehtiin joulupallokortit lasten kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kivat kutsut, ihanasti vähän niin kuin yhteistyöllä tehdyt! :)

  Ja tosi mukava tuo kutsun runo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Runo tuli ihan vain etsittyä netistä taas yhtä kiireessä niinkuin aina. Mutta yllättäen sopiva runo kuitenkin löytyi :) Vähän jouduin runoa muokkamaan, kun alkuperäinen oli vähän töksähtelevä rytmiltään.

   Poista
 4. Ihanat, en olis arvannut että kortit tulee, tuijotin vain silloin sitä lasia, että mitä ihmettä siitä voi tehdä :D tullut mieleenkään, että on siinä vain apuvälineenä ;) IHanat tuli, meilläkin elokuussa synttärit, niistä lähiaikoina oma postauksensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Hahaa, pääsinpäs hämäämään ;) Vielä kun nämä saisi postiin, niin hyvä olisi :) Elokuu on kivaa aikaa synttäreille :) On vielä mukavan lämmintä, niin että vieraat voivat olla ulkonakin, muttei välttämättä ole enää se kuumin hellekausi päällä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...