keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Keskiviikon keskeneräiset 049


Hengissä ollaan! Väsymys on alkanut vähitellen helpottaa ja niskatkin ovat ajoittain kivuttomat. Tämän kunniaksi puikoille on hypännyt sukat. Pikku-E:lle tekemäni paita ei tauon jälkeen enää houkutellut, joten päätin tarttua tähän herkkulankaan. Rastin saa siis laittaa seinään: nyt minullakin on tekeillä kaksi keskeneräistä työtä yhtäaikaa. Sukkien ohje on muuten alunperin julkaistu vuonna 1901. Tämä tekee sukista entistä mielenkiintoisemmat neuloa. Eivätpä tainneet tosin tuon ajan neulojat neuloa kahta sukkaa yhtäaikaa.

Tänä aamuna uskalsin tehdä molempiin sukkiin puoli kerrosta ja ehdin napsaista keskeneräisistä kuvankin. Aamulla nimittäin tuli telkkarista Pikku-E:n yksi ehdoton suosikki eli Mainio Manu.

Ihanaa keskiviikkoa!

P.S. Silmukan ytimestä-haaste on kerännyt paljon osallistujia, joka on yllättänyt Sinin ja minut erittäin positiivisesti. Tähän asti olemme kommentoineet kaikkien blogeihin, jotka ovat saaneet valmista aikaan ja kiitelleet osallistumisesta. Kuitenkin nyt kun valmiita haastetöitä on kuukaudessa useita kymmeniä, on kaikkien erikseen kiitteleminen jo aikaa vievää. Tämän vuoksi päätimme jättää erikseen kiittelyt pois. Jos siis emme käy kommentoimassa työtäsi, emme tarkoita sitä pahalla! Olemme edelleen erittäin kiitollisia kaikille haasteeseen osallistuneille ja ylpeitä teidän jokaisen suorituksesta! Toivottavasti ymmärrätte viestimme, ettekä ota sitä pahalla, kiitos!

8 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee :) Hiljaa hyvä tulee!

  VastaaPoista
 2. Silmukan ytimestä puheen ollen voisin taas pitkästä aikaa osallistua tämän kuun haasteeseen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että väsymys kaikkoaa ja jumit sulavat :) Eikä oteta pahalla! Kommentointi vie yllättävän ison siivun aikakakusta, ja blogiasioihin kaikkineen saisi helposti upotettua saman verran aikaa kuin kokoaikatyöhön. Ilman muuta ymmärrän päätöksenne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihana pystyä ja jaksaa neuloa viikkojen tauon jälkeen! :) Ja ihanaa, ettet ota pahalla! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö olekkin! :) Itsellä meni hetki tykästyä noihin väreihin, mutta nyt kun kerät on marinoituneet lankakorissa kuukaisia, niin olen aika innoissani noista väreistä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...