perjantai 29. huhtikuuta 2016

Kylpyyn! Lush!


Meille muutti joskus vuoden vaihteessa mörkö nimeltään hiusten pesu. En tiedä miksi, ehkä se kuuluu ikään tai vain siihen, että E:tä tuntuu tätä nykyään pelottavan tietyt asiat niinkuin pimeä, kovat äänet tai tietynlainen mollisointuinen musiikki. Muistan, että itse pelkäsin lapsena ihan samoja asioita, joten ymmärrän pojan pelkotiloja erittäin hyvin. Tietysti äitinä haluaisin helpottaa pojan pelkoa, mutta se ei aina ole niin helposti sanottu kuin tehty.


Pimeän pystyy poistamaan valolla, kovat äänet ainakin kuulosuojaimilla ja mollisointuisen musiikin voi sammuttaa, jos se on lapselle liikaa. Mutta hiusten pesu onkin sitten kinkkisempi tapaus. Kunnes taannoin eteeni tuli ratkaisu, kuin tarjottimella. Facebookin etusivulle nimittäin ilmestyi linkki Ruususuu & huvikumpu-blogiin, josa oltiin askarreltu sateenkaaren värisiä saippuoita.


Kyseessä on Lush-tuoteet, jotka innostavat niin isoja kuin pieniäkin kylpijöitä hauskoilla tuotteillaan. Aloimme selailemaan E:n kanssa verkkokauppaa ja annoin pojalle vapaat kädet siihen, mitä hän haluaa verkkokaupasta. Sovimme kuitenkin, että poika saisi muovailtavaa saippuaa ja kylpypallon. Muovailuvaha oli helposti valittu, sillä E rakastaa sateenkaarenvärejä. Joten sen värinen kylpymuovailuvaha klikattiin ostoskoriin. Kylpypallon valitseminen olikin vaikeampaa. Poika kävi melkein kaikki pallot läpi ja halusi aina sen uuden, joka osui silmiin, mutta lopulta Frozen-pallo vei voiton.


Toimitus oli nopea, mutta entä se tuotteiden toimivuus? Muovailuvahasaippuoita oli kiva muotoilla ja kylpypallon poreilua oli kiva seurata. Se onkin ollut yllättävän riittoisa ja siitä on edelleen pieni pala jäljellä. Frozen-pallo värjäsi veden kaiken lisäksi hauskan siniseksi. Muovailusaippua värjäsi vettä vähemmän, kuin kylpypallo, mutta toi hauksaa väriä veteen. Ja mikä tärkeintä, nämä tuotteet innostivat poikaa kylpemään ja sai hänet taas ainakin sietämään hiusten pesua.

3 kommenttia:

  1. Olipas kiva idea! Todella ihana blogi sinulla. Olet kyllä todella taitava käsistäsi. Jään ilolla seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät blogistani! Ja kiitos kehuista! Mukavaa, että jäät seuraamaan :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...