keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kevään keskeneräiset - Väliraportti


Kevät on alkanut jo pilkistämään ja ainakin täällä meillä päin on lumista jo aika hyvin päästy. Ajattelin, että näin Kevään keskeneräiset-haasteen puolivälissä olisi hyvä hieman koota yhteen, mitä kaikkea ihanaa te haasteeseen osallistuneet olette saaneet aikaan. Kirjatessani valmiita töitänne ylös yllätyin, kuinka tasaisesti on valmistunut kaikenlaista sukista huiveihin.

Sukat ja säärystimet (suluissa blogin nimi)

Aloitetaan sukista. Yllättävää kyllä, niistä suurin osa oli kirjoneulesukkia. Tämä on ehdottomasti hatunnoston arvoista, sillä itse olen ainakin kirjoneuleiden suhteen aivan aloittelija. Sukissa esillä olevista kuvioista suosituin on ollut ruusu. Yllättävän pitkiäkin sukat ovat olleet, sillä puolet  ovat polvisukkia. Jalanlämmittimiin voidaan lukea varmasti myös säärystimet, joita haasteen tiimoilta on valmistunut yksi pari.

Torkkupeitot

Torkkupeitoissa ja vilteissä oli hauska yhteensattuma, ne kaikki oli tehty joko yhdestä isosta tai useasta pienemmästä isäidinneliöstä. Peittoja oli eri sävyisiä ja kaikki olivat värikkäitä ja kauniita. Yllätyin, kuinka moni ilmoitti mukaan näinkin suuria töitä ja kuinka monta niitä on haasteen tiimoilta saatu jo valmiiksi asti.

Käsineet

Käsineitäkin on pudonnut puikoilta. Niistä puolet on olleet sormikkaita ja puolet kaksipuolisia lapasia. On ollut kauniita kirjoneuletöitä ja taidokasta neulontaa. Itse ainakin inspiroiduin kaksinkertaisista ontelokudelapasista. Ehkä sellaiset voisivat päätyä omillekkin puikoille.

Huivit

Valmiita huivejakin Kevään keskeneräiset-haasteesta löytyy jo muutama. Väreiltään huivit ovat kauniita ja ompahan yhden niistä tekemiseen käytetty jopa perunanuijaa. Kannattaa ehdottomasti tutustua näihin kauniisiin huiveihin!

Neuleet
Neulepaitoja ja muita neuleita löytyy Kevään keskeneräiset-haasteen kätköistä myös vinopino. Niitä on tehty aina aikuisten koosta nukenvaatteisiin. Niistä ollaan oltu ylpeitä tai ne eivät ole miellytäneet tekijänsä silmää. Mutta yhtä kaikki, ne ovat hienoja ja arvokkaita.

Liinat ja pyyhkeet
Keittiöpyyhe (Let's make this a good day)

Liinoja ja pyyhkeitäkin on jo haasteen tiimoilta valmistunut. Molemmissa töissä on kauniit kuviot ja ihanat värit, joten kannattaa kurkata.

Yksittäiset

Ja kaikkien näiden ihanien töiden lisäksi Taivahan talikynttilät- blogista on valmistunut haasteeseen käsitöitä, joita ei muista blogeista ole haasteeseen vielä valmiina ilmoitettu. Sekä baskeri, että nipsulaukku ovat kauniita ja tutustumisen arvoisia.

Näin upeasti on  käsitöitä jo Kevään keskeneräiset-haasteen tiimoilta valmistunut. Mahtavaa, että olen saanut inspiroitua teitä saamaan keskeneräisiä töitä valmiiksi. Jatketaan samaan malliin. Aikaa on vielä toukokuun loppuun.

14 kommenttia:

 1. Ollaanko jo puolessa välissä :o Osallistuin hasteeseen kylläkin 24.2, jonka takia minunhan ei tarvitse olla vielä haasteen puolivälissä? :) Isoitöisin kevään keskeneräinen on varmastikin toi kummitytön torkkupeitto, joka odottaa enää neljän langanpään päättelyä (ei sillä, että lasikisin niitä). Sen jälkeen onkin enää jäljellä 2/4, jotka ovatkin kohtalaisen nopeita juttuja verrattuna noihin vauvojen torkkupeittoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä noin puoleenväliin on jo tosiaan päästy. Mutta kuten sanoit siihen vaikuttaa se, koska kukin on aloittanut eli ei mitään stressiä vaikkei haastetöistä vielä puolet olisikaan valmiina ;) Hyvällä mallilla kuulostaa keskeneräisesi olevan :)

   Poista
 2. Apua. Nyt iski paniikki. Mukana yhdellä työllä ja se ei ole edennyt yhtään. Tullut tehtyä kaikkea muuta... nyt pitää ottaa ryhtiliike.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun näin monta on valmistunut kaappien kätköistä. Mitähän kaikkea ehtii valmistua määräaikaan mennessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jännä nähdä mitä kaikkea on valmistunut, kun toukokuu loppuu :) Teen kesäkuun alussa vielä yhteenvedon haasteesta :)

   Poista
 4. No nyt mua alko kaduttaa, etten ottanut haasteeseen mukaan kuin yhden villapuseron, niin mukava kooste täällä tähän astisista töistä monipuolisuudessaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta toisaalta on tosi kiva, että lähdit mukaan edes sillä yhdellä työllä :) Kiva, että tykkäsit koosteesta :)

   Poista
 5. Oi voi kun ei oo valmista tullut. Yksi peittopala vasta, viel 9 pitäis tehdä. Multnomah huivi kyllä kohta valmistuu, ihan varmasti . . Mutku on niin paljon kivempi tehdä uusista langoista uusia töitä. Jopsa mä tuon puseron valmistuttua tekisin sitt ihan vaan näitä keskeseräisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään stressiä, hyvän mielen haaste kun kuitenkin on kyseesssä :) Ja ymmärrän hyvin, että nuo uudet langat houkuttaa enemmän, kuin vanhat. Itsessä samaa "vikaa" ;)

   Poista
 6. Kiva kun kasasit kaikki yhteen! Sain yhden huivin valmiiksi ja seuraavaksi villatakin kimppuun! Mutta minä taisin lähteä vähän liian monella työllä mukaan.... Mutta villatakin aion ainakin saada valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit välirapostista :) Ei kannata ainakaan stressiä ottaa, vaikka töitä olisikin liikaa :) Tämä kun on hyvän mielen haaste :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...