keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Supersankari-peitto - Salama


Salama-tilkku
Lanka: Novita 7 veljestä (punainen ja valkoinen) 
 ja Novita Miami (keltainen ja musta)
Koukku: 5 mm
Langan menekki: 78 g

Instagramissa ja Facebookissa minua seuraavat jo tietävätkin, että Supersankari-peiton neljäs tilkku ja samalla myös toinen Kevään keskeneräiseni on valmistunut. Supersankari Flash eli Salama on yksi omista lemppareistani ja ehkä juuri siksi tämä tilkku valmistuikin nopeammin kuin muut. Samalla sain uutta intoa tehdä näitä C2C-tilkkuja lisää, eikä vain siksi, että peitto niitä vaatii. Itselleni on aika harvinaista se, että puhkun intoa tehdä samanlaisia töitä useamman putkeen, mutta nähtävästi niinkin voi käydä. Olen kuitenkin päättänyt hillitä itseni ja saattaa loppuun ensin Kevään keskeneräiseni. Nopeimmat muuten ehtivät vielä Kevään keskeneräiset-haasteeseen mukaan. Tervetuloa!


Aivan tarkkaan en ole päiväpeiton vaatimaa tilkkujen määrää laskenut, mutta luultavasti sängyn päälle tuleva osa vaatii vielä toiset neljä tilkkua. Tilkkujen ruutumäärä eli 19x19 on tuottanut omat vaikeutensa toteuttaa eri supersankareiden logoja. Lisäksi olisin voinut heti valita pienemmän koukun, mutta neljän tilkun jälkeen en enää viitsi muuttaa sen paremmin ruutujen määrää, kuin koukun kokoakaan. Näillä siis mennään. Eiköhän lopputulos ole kuitenkin ihan miellyttävä. Ainakin E on logot tähän mennessä tunnistanut.


Sängyn reunoihin tuleviin osiin aion tehdä isommat tilkut, joihin luultavasti tulee ainakin Batman sarjakuvista tuttuja tehostekuplia. Edelleen haaveilen siitä, että peitto valmistuisi tämän vuoden puolella. Sen jälkeen olisi aikomus tehdä vastaava päiväpeitto myös T:lle (ent. Pikkusaalistaja). Tämän toisen peiton aiheena voisi olla vaikka Ryhmä Hau, joka on ainakin E:n yksi lemppareista. T tykkää enemmän Nallesta (Nalle, Apina ja Ankka), mutta se ei oikein päiväpeitoksi taivu.

Mistä aiheesta sinä tekisit C2C-tilkkupeiton?

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...