perjantai 25. tammikuuta 2013

Onnea onnea!

Siskonpoika juhlii viikonloppuna syntymäpäiviään ja minä päätin pitkästä aikaa askarrella synttärikortin päivänsankarille :) Liian monta ostokorttia on tullut vuosien varrella annettua. Mutta nyt siis kunnostauduin :)


Poika oli ainakin ennen joulua hyvin innoissaan Trash Pack-merkkisestä lelusarjasta, joten päätin ottaa sen kortin teemaksi. Tutkiskelin aihetta ajatuksen kanssa ja pian löysin sen sopivan hahmon synttärikorttiin. Monet sarjan hahmot ovat ilkeän tai hullun näköisiä, mutta tämä hahmo oli kaikessa hulluudessaan myös aika hauska ja söpö. Alkuperäisestä löytyy kuva Ron's Random Stuff-blogista.

Katsotaan mitä pieni Trash Pack-asiantuntija sanoo :)

P.S. Taas on tullut ainakin yksi uusi lukija ihanien tirkistelijöiden joukkoon! Ihanaa! Tervetuloa :)

2 kommenttia:

 1. Oi miten kiva kortti!

  Miustakin itsetehdyt kortit on parhaita. Meinasin pitää korttiaskartelupäivän joku päivä ja tehdä tulevalle vuodelle kortteja valmiiksi: yleensä kun havahdun lähestyviin äitien- ja syntymäpäiviin vasta, kun korttien pitäisi olla jo lähdössä postiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän samaa vikaa. Tähän tosin löyty niin hyvä idea tarpeeks ajoissa, että se oli vaan pakko toteuttaa. Ja kiva idea toi korttiaskartelupäivä! :) Pitääkin pistää muistiin :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...