torstai 3. tammikuuta 2013

Ihanat sukat

Niin sukathan täällä on ollut tekeillä :) Ensimmäiseksi tarvitsee kyllä vähän harmitella, että nämä muistuttavat hieman ensimmäisiä sukkiani, jotka tein. Eivät kylläkään värin puolesta, vaan siksi että toinen sukka on isompi kuin toinen. No, itselleni nämä tein, joten en jaksa välittää tai tehdä toista sukkaa uudestaan. Toivon, että kutistuvat hieman pesussa, niin eiköhän tuo isompikin sitten muotoudu paremmin jalkaan.


Mutta tuo kuvioneule on ihana! Tätä olen hehkuttanut jo kahdessa edellisessä Keskiviikon keskeneräisessä (klik ja klok). Ohje kuvioneuleeseen kuvineen päivineen löytyy Suvikumpu-blogista. En ole vielä koskaan tehnyt palmikkoneuletta, mutta kuvioneuleita olen tehnyt muutamia ja täytyy sanoa, että tämä on niistä ehdottomasti ihanin ja kaunein :) Luulempa, että tätä tullaan vielä tässä blogissa näkemaan ;)

Muuten sukan ohje onkin ihan perussukan ohje. Tosin itselläni on niin pieni jalka, että nämä sukat tein lasten perussukan ohjeella. Sillä erotuksella, että tein joustinneuletta vain 5 kerrosta.

Ihanat sukat
Lanka: Novita Jussi
Puikot: 3 mm

Esiintyi Keskiviikon keskeneräisissä 013 ja 014


Seuraavaksi voisinkin sitten parsia kaapissa lojuvat rikkinäiset villasukkani ehjiksi :D

P.S. eilen tein- blogissa on muuten arvonta käynnissä :) Osallistumaan vaan :D

2 kommenttia:

  1. Kiva neulepinta. Itselläni on nyt yksi ihana kerä odottamassa sukan aloittamista ja vähän tälläiset erilaisemmat neulepinnat houkuttelisivat. Tavallisia sukkia kun olen aina ennen tehnyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama syy oli mulla tehdä nimenomaan sukat tällaisella erikoisemmalla neulepinnalla. Ja tää oli kyllä tekemisen arvoinen, omaa silmää miellyttää ja sehän siinä on tärkeintä ainakin kun itselle tekee :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...