keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 021

Pitkästä aikaa minulla on monta käsityötä kesken yhtäaikaa. Mystinen ainaoikeaa-työ on jo lähes valmis. Viimeiset testailut ja viimeistelyt enää puuttuu. Toinen keskeneräinen on tietysti rumasukkavaihdon rumat sukat, jotka suuntaavat valmistuttuaan unicord-blogin Veeralle. Niitä en aijo esitellä keskeneräisinä, jottei niiden karseus paljastu tulevalle omistajalleen, mutta sen sijaan lankoja, joita sukkiin käytän voisin vilauttaa.

Näistä langoista saa aikaan todella rumat sukat, eikö? :)

Tuossa siis vaan osa langoista, joita ajattelin sukkiin hukuttaa. Jämiä en hirveästi omista, mutta rumia lankoja senkin edestä. Nyt siis pääsen edes osasta niistä eroon, huh!


Ja mitäs mitäs, meinaanko minä todella tarttua ompelukoneeseen? Koneeseen, jonka käyttöä olen kartellut peläten epäonnistumista? No, joskus on hyvä käväistä mukavuusalueen ulkopuolella ;)

Keskeneräiset valmiina:

3 kommenttia:

 1. Oikein "rumat" sukat saat noista langoista varmasti aikaiseksi! No ei vaan. Minullakaan ei ole yhtään jämälankoja, joten päädyn vain valitsemaan omasta mielestäni langoistani rumimmat. Siinähän on toki vaarana, että se toinen tosiaan pitää niistä, mutta toisaalta, hyvähän se vain niin on ;) Tsemppiä projekteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tietysti olisi toisaalta jopa toivottavaa että sukat jossain määrin edes miellyttäisi saajansa silmää :D Mutta ei sekään haittaa jos sukat ovat rumat saajankin mielestä :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos tsemppauksista! :) Tsemppiä sullekkin rumien sukkien tekoon :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...