maanantai 18. helmikuuta 2013

Nappivalinta

Viime viikolla kyselin teiltä, mikä nappi sopisi asettamistani vaihtoehdoista parhaiten Pikku-E:n uuteen villapaitaan. Kiitos kaikille vastanneille! :) Tämä nappi vei voiton kirkkaasti:


Samaisesta napista tuli myös oma suosikkini, joten se pääsi koristamaan villapaitaa. Samalla kun kyselin mielipidettänne napin suhteen, kerroin että villapaita on äitini tekemä. Kerroin myös, että hänellä on tapana jättää neulomuksissaan nappien ompeleminen minun huolekseni.


Pikku-E:n villapaita
Ohje: Suuri käsityö 1/2013
(muokattu liivin ohjeesta)
Lanka: Novita Puro

Napin ompeleminen on tosin pieni hinta siitä, että Pikku-E:llä on taas yksi ihana ja lämmin villapaita tälle lopputalvelle. Ja voihan tämä hyvässä lykyssä mahtua vielä syksylläkin pojan päälle. Jälkeenpäin mietittynä nappeja olisi voinut ommella paitaan kaksikin. Sen sijaan ompelin avonaista olkasaumaa pätkänmatkaa kiinni. Uskon edelleen Pikku-E:n pään mahtuvan kauluksen läpi :)

P.S. Taas on mukaan tullut uusi lukija :) Tervetuloa! :) ihanaa kun teitä on näin paljon! :)

 P.P.S. Silmukan saalistus-blogia voit seurata myös Facebookin kautta. Uudet sivut avattiin viime viikolla ja löydät ne osoitteesta: http://www.facebook.com/silmukansaalistus

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat värit villapaidassa! Nappikin sopii loistavasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itsekkin ihan ihastunut kun sain tuon villapaidan käsiini. Ja olen itsekkin tyytyväinen nappivalintaani :) Kiitos kommentista :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...