sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Suuri sukkakirja


Suuri sukka-kirja
Kirjoittanut: Kathleen Taylor

Kesä on kauneimmillaan, mutta minä täällä mietin jo pukinkonttiin meneviä lahjoja. Vielä en ehdi unelmia sukkien suhteen toteuttaa, mutta suunnitellahan voi aina :) Äidiltäni kaappasin lainaan tällaisen Suuri sukkakirja-nimeä kantavan sukkakirjan, joka kuuluttaa kannessaan olevansa ainoa sukkakirja, jota tarvitsee. Oma sukkakirjahistoriani on sen verran olematon, etten tähän lausahdukseen ota sen enempää kantaa. Kirja vaikuttaa kuitenkin sen verran monipuoliselta, että tästä tulee varmasti kokeiltua jos jonkinlaisia ohjeita. Erityisesti erilaisten kantapäiden teko kiinnostaa, sillä tähän asti käyttämäni villasukan kantapää ei uskoakseni ole se paras mahdollinen käsialalleni. Kannattaa siis kurkstaa, jos tämä kirja tulee jossain vastaan :)

4 kommenttia:

 1. Joo-o, kesää elellään ja meikätyttö senkun villasukkia kutoo... :D Noooh mikä jottei :) Odottelee sitten syksyllä uusia kivoja sukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva, etten ole yksin näiden villasukka-ajatusten kanssa :D Vielä kun itse pääsisi siihen toteutukseen asti, mutta taitaa muutama muu työ olla tehtävälistalla ennen sukkia :)

   Poista
 2. Kiitos muistutuksesta. Mulla on yhdet tärkeät pienet sukat kesken. Ovat hautautuneet jonnekkin tässä muuttohässäkässä. Pitääkin etsiä ne ja tehdä valmiiksi. Ja niiden jälkeen vois tosiaan alkaa jo joululahjoja miettimään.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...