sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kyselyä pukkaa

Nopeimmat ovat jo ehkä huomanneet, että blogin sivupalkkiin on ilmestynyt uusi kysely. Tällä kertaa päätin ottaa selvää, mikä väri pukisi Silmukan saalistus-blogia parhaiten. Taustan aion mitä luultavimmin säilyttää edelleen valkoisena, mutta värilliset osat muuttavat luultavasti lähiaikoina väriä.

Lisäksi mietinnässä on sivupalkki. Onko siinä liikaa tavaraa vai liian vähän? Olisiko mukavaa, jos sivupalkkeja olisi kaksi, tai jos osa sivupalkin elementeistä olisin sivun lopussa? Entä välilehdet? Selkeyttäisivätkö ne sivua vai muuttuisiko blogi monimutkaisemmaksi?

Olisi mukava kuulla teidän mielipiteitä blogin ulkoasusta. Sillä vaikka koen, että blogin ulkoasua ilmentää minua itseäni, myös teidän mielipiteellänne on väliä, sillä tehän blogia luette, enkä minä :)

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Ja sanallistakin kommenttia saa antaa :)

4 kommenttia:

 1. Vastasin vihreä-sininen-ruskea :) Jotenkin kuulostavat kivalta yhdessä :) Olisin siis varmaan voinut valita tuon monivärisen vaihtoehdon.. :D Vihreällä tarkoitan siis tuota kirkasta limen vihreää ja sininenkin voisi olla hyvin raikas, melkein turkoosi? Ja ruskea.. No, sellanen retro ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! :) Hyvä, että valitsit itseäsi miellyttävät sävyt pelkän monivärisen vastauksen sijaan :) Nuo värit kuulostaa tosi kivoilta ja itsekkin olen alkanut miettimään eri värien yhdistelemistä blogin ulkoasussa. Kiitos! :)

   Poista
 2. Just semmonen retro vihreän ja ruskeen yhdistelmä sopii tänne :) Täällä kun vihreetä ainakin jo valmiiksi on. Sivupalkista sanoisin, että tuossa on ehkä muutama boksi vähän liikaa, kun se meinaa olla hiukan sekavaa luettavaa :D Tuolta vois ehkä poistaa jotain tekstinpätkiä ja nappuloita, joita ei ihan välttämättä tarvitse. Ite tykkään (kuten jo miun blogista näätkin) että on kaksi sivupalkkia, kun toisella puolella on lukemiseen ja lukijoihin liittyvät jutut ja toisella puolella kaikkeen yhteydenpitoon ja miuhun liittyvät jutut.

  Mut tottakai kaikkien blogien pitää olla persoonallisen näkösiä. En oikein tajuu sitä, että kaikkien blogit pitäis olla valkosella taustalla ja mahdollisimman vähän kaikenlaista "ylimäärästä" tuolla sivupalkeissa. Mie ainakin tykkään, että ihmiset tulee miun sivulle ja miun blogitekstin lisäks löytäis sielt linkkejä ja muuta tutkittavaa. Tavallaan että se ois semmonen "sivusto" lähinnä kun vaan blogi, jossa on teksti.

  Otin kyllä itseltänikin taustakuvan pois, kun ajattelin, että se vähän rauhoittaisi koko blogin ulkonäköä, ja niinhän se tekikin :) Mutta itse kyllä tykkään nuo kaikki nappulat pitää sivupalkeissa mitä miulla nyt on. Koen että ne on hyödyllisiä.

  Tulipas pitkä teksti :'D Mut ku just oon itekkin miettiny tuota blogin ulkoasua ja tietysti sen pitäis miellyttää monen silmää. Mutta toisaalta, kaikkia ei voi miellyttää ja kyl mie haluun että se on vähän jotaki muutaki ku vaa valkonen tausta ja musta teksti. En nyt kuitenkaa hauku niitä kenellä on valkonen blogi, onhan se tietysti selkee lukee, mut sillon niissä blogeissa onkin yleensä aika värikkäät kuvat ja kiva banneri, joka on plussaa ;)

  Kaikilla on oman näkönen blogi ja niin pitää ollakkin :) Sen takia meille näitä asetuksia annetaan että kaikki sais mahollisimman oman näkösen blogin.

  Hurja purkaus tuli :''DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset kuomaseni :D kaikkia ei voi miellyttää, eikä pidäkkään. Itseäni vaan on hieman ruvennut tämä suuri valkoisuus mietityttämään ja yksi kiva ideakin on jo mieleen putkahtanut :D Värejä vain on niin paljon, että on kiva saada osviittaa lukijoilta siihen, minkävärinen blogi olisi kiva :) Kiitos väritoiveista, ne ovat minulle tärkeitä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...