perjantai 25. lokakuuta 2013

Mysteerityö 014

Koska Elisa arvasi viikko sitten aivan oikein, että mysteerityö on lompakko, päätin, että kokoamisohjeiden tiputtelu päättyi tähän ja näytän lompakon loppuun kokoamisen kerralla.Edellisessä osassa näytin kuinka osat D, E, F, G ja H kiinnitettiin osaan C. Seuraavaksi osa C, kiinnitetään osan B toiseen reunaan niin, että toinen osan C pitkistä sivuista jää auki, jolloin muodostuu tasku.

Seuraavaksi ompele nepparin toinen puoli osaan M. Sitten kiinnitä osat K ja L osaan M. Lyhyemmät kappaleet lyhyisiin sivuihin ja pitkä osa osan M reunaan, missä lukee "Coins". Kiinnitä myös pitkän osan lyhyet päät lyhyiden osien reunoihin, jotka koskettavat pitkän osan lyhyitä sivuja. Tämän jälkeen kiinnitä koko kokonaisuus kiinni osaan B kapeiden osien vapaiden pitkien sivujen avulla.

Kiinnitä osaan J nepparin toinen puoli. Kiinnitä sitten osa J osan B kapeaan reunaan.

Tämän jälkeen ompele nepparin puolikas osaan I ja toinen puoli nepparista osaan A. Kiinnitä sitten osa I osaan A. Kiinnitä osa B osaan A samalla tavalla kuin osa C kiinnitettiin osaan B. Ja valmista tuli!

Edelliset osat:


Ja nyt kun mysteerityö on saatu päätökseen, kuulisin mielelläni palautetta teiltä, rakkaat lukijat! Hyviä ja huonoja puolia? Olisiko mysteerityöt jatkossa toivottavia? Palautteenne on minulle tärkeää!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hieno lompsa tuli :) Vähän kyl ehkä epäilyttäis et pysyyks tuol kolikot tippumatta :D Mut kyl tuli ainaki pirteen värine!

  Miun mielestä tää oli iha hauska keksintö, et pala palalta annat ohjeet johonki työhön. Ite en vaa nyt oikee innostunu lähtemäään mukaa johtuen iha siitä et täs on itelläänki sata ja yks projektia menossa :D Mut miusta tää oli ihan mukava. Niit osia vois tosin ehkä pariki kerrallaan antaa, niih ei ehtis into laantua jos pitää liian kauan ootella valmista työtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) Itse opin ainakin sen, että työ tarvitsee ehdottomasti tehdä loppuun asti ennenkuin ensimmäistäkään osaa julkaisee, sillä huomasin muutamia asioita, joita olisin muuttanut. Mutta ainakin opin jotain mahdollisesti seuraavaa mysteerityötä ajatellen!

   Hyvä pointti tuo, että oli myös ajallisesti hieman liian pitkä tämä mysteerityö! Itsellä kävi ihan sama mielessä. Lisäksi tämä ajankohta näin syksyllä ja melkein joulun alla ei ole ehkä se otollisin, sillä neulojilla on yleensä sillon kiirettä muiden töiden kanssa, niinkuin sinullakin ;)

   Otan huomioimasi seikat vastaisuudessa huomioon! Kiva kuitenkin että myös tykkäsit mysteerityö-ideasta :)

   Poista
  2. Jooh, varmaan kannattaa ekana tehdä itse se työ, että varmasti ohje on oikein ja just et jos huomaat, että tekisitkin ite jonkun jutun helpommin/ toisella tavalla :)

   Niih, ehkä kesällä/keväällä ois hyvä ajankohta ;D Varsinkin virkkaamiselle, ku kesäsin ihmiset tuppaa sitä enemmän harrastaa. Syksyllä sit voisit ehkä tehä jonkun vähä pienemmän, semmosen muutaman postauksen mysteerityön? Siihe ihmisil ois varmaan aikaa :)

   Nii ja tuli viel mieleen et varmaa kannattais sit alussa (en muista kerroitko) kertoo et miten monta postausta suunnilleen on tulossa ja vähä kertoo et onkse miten isotöinen työ ja onks siin kauheest jotai erikoissilmukoita tai jotain :) Voisit vaik määrittää vähän vaikeustasoo et kannattaaks iha alottelijan lähtee mukaa. Ku sit jos se osottautuu liian vaikeeks niih alottelijal saattaa into lopahtaa.

   Tulipas nyt ideoita :D Mut siis kyl mie voisin joku kerta hypätä mukaan, miusta tää on hauska idea :)

   Poista
  3. Kiitos hyvistä vinkeistä! :) Sulta niitä aina löytyy :) En alussa tosiaan huomannut kertoa postausten määrää enkä vaikeustasoa. Hyviä seikkoja nuokin huomioida jatkossa! :)

   Poista
 2. Tulipas kivan näköinen, minulta jäi alkumetreillä tämän tekeminen, kun oli niin paljon kaikkea muuta ja elämä muutenkin hektistä, mutta ehkä seuraavalla kerralla? :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :) Ja ihanaa, että sinäkin toivot, että joskus vielä blogissa joku mysteerityö nähtäisiin :) Itsekkin mielelläni joskus taas mysteerityön suunnittelen! Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 3. Mulla tuli samoja ajatuksia Sinin kanssa ja myös sellainen, et noita osia vois kirjainten sijaan numeroida, kun värit oli kirjaimilla. Itseä ainakin vähän hämmensi ohjeita lukiessa, kun molemmat sekä osa että väri oli kirjaimilla, vaikkakin toinen oli isolla kirjaimella ja toinen pienellä. Mutta kannatan ehdottomasti, että jatkat mysteeritöiden tekoa! Oli hauska ja erilainen. Niin ja sit jos sitä pitää arvuutella, ni aina vois olla siellä ohjeen lopussa, et mitä ihmiset on jo arvannu, niin ei tarvitsis selaa kaikkien postausten kommentteja läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Mielettömän hyviä huomioita sinullakin! Ja kiva, että mysteerityö on kuitenkin herättänyt kiinnostuksesi :) Joskus siis taas on luvassa uusi mysteerityö :)

   Poista
 4. Lompakko! En olisi arvannut varmaan mm. ikinä! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...