torstai 1. tammikuuta 2015

Silmukan ytimestä-haaste 1/2015Hyvää Uutta Vuotta rakkaat lukijat! Tämänkin vuoden blogi aloittaa perinteisesti SY-haasteella. Joulukuu oli ja meni ja pyysimme Sinin kanssa teitä inspiroitumaan aiheesta tähti. Muutamia joulun alla aiheesta innostuneita löytyi ja loistavia haastetöitä pääsettekin ihailemaan seuraavissa blogeissa:


Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:

 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
 • Kun olet lisännyt valmiin haastetyön blogiisi, käythän ilmoittamassa siitä joko Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!
Loppuvuodesta mietimme Sinin kanssa taas päämme puhki tämän vuoden haasteen aiheita. Suurin osa ideoista tuli Sinin pipon ytimestä, joten kiitokset sinne päin täältä vaaleansinisen hattaran keskeltä, hih! Mietintämyssymme kehittivät tämän kuun haasteeksi aiheen, joka on:

Pallo

Mielenkiinnolla odotan, mitä tälläkertaa keksitte.

Inspiroivaa tammikuuta!

12 kommenttia:

 1. Mukana taas! :) Oikein hyvää uutta vuotta 2015!
  http://patalappumania.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 2. Hei, maijalinnea osallistuu myös tähän tammikuun haasteeseen, ja haastetyö on jo valmiina. Näytti puuttuvan täältä listalta. :) on kuitenkin tuolla Pipon Ytimestä -sivulla.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...